sunnuntai 20. huhtikuuta 2008

Hei Katti takki!

Ei tullut tästä Hello Kitty takkia, vaan Hei Katti takki. Nimen muutos, koska nuorimmat tytöt seurasi kissan naaman kirjontaa ja selitti kokoajan, ettei Hello Kitty ole tommoinen tai tommoinen, joten ilmoitin tytöille, että tästä tulee nyt tämmönen. Miten voi yksi pieni kirjonta olla tuskaa! Lähikuvaa kuvasta ei tule ja rusettikin on liian suuri. Muuten takki onnistui hyvin ja oli kiva kutoa. Tämä takki menee kaappiin piiloon odottamaan syksyä, jolloin voi vaikka päätyä synttäripakettiin nuorelle neidille.
Tekniset tiedot: Koko n. 120 cm, lanka 7-Veikkaa lähelle 300 grammaa, puikot 3,5, neulottu jälleen kaulasta alaspäin ja resoriosuuden korvaa tuo "pitsineule", jota olen paljon käyttänyt esim sukissa. Ja napit puuttuu, eiliseen nappipussiin ei päätynyt yhtään oranssia nappia, eikä yksikään nappi huutanut haluavansa Hei Katti takkiin, joten odotellaan sopivia nappeja...
Päätin vakaasti, että alan laittaa ylös silmukkamääriä yms. Ettei tarvitse joka kerta laskea ja pähkäillä. Kuitenkin teen nykyään useampia suht samankokoisia ja samoilla neuletiheyksillä olevia vaatteita.
Tänään ei vielä ole puikot liikkuneet, sensijaan pihaa siivosin ahkerasti.

Ei kommentteja: