tiistai 1. huhtikuuta 2008

Holvit-huivi ja patakintaat


Oppii sitä uutta pikkuhiljaa, keksin (olis pitännyt ymmärtää miettimättäkkin) miten laitetaan useampi kuva yhteen kirjoitukseen, heh. Ehkäpä saan neronleimauksia enemmänkin ja sivuihin ilmestyy palkkeja ja kaikkea muuta hauskaa
Mutta asiaan: Ratsastushousut valmistuivat sunnuntaina ja onnistuivit ihan hyvin, kuvaa en yrittänytkään ottaa mustista housuista, ehkä päällä joskus saan kuvan, mikäli tyttö suostuu kuvattavaksi.
Tux-patakintaita suunnittelin ja ompelin sunnuntai-illan. Jotain hauskaa ja tietokoneaiheista ideaa halusin niihin ja ainakin itse olen näihin tyytyväinen, paitsi kuvaukseen. Päällinen vohvelikangasta, vuorina vanhaa vanuvuorista collecepaitaa ja kämmenosassa vielä tukihuopa, ei takuulla polta poika näppejään.
Holvit-huivi oli todella nopea ja hauska neuloa. Lankana Pirtin Kehräämön liukuvärjätty karstalanka, puikot ,5,5 mm ja lankaa meni kaikki 150 g, jouduin ottamaan päättelyyn toisensävyisestä jämäkerästä lankaa, joka oli ohuempaa joten neuloin viimeisen kerroksen ja päättelyn kaksinkertaisella langalla. Ihan tyytyväinen en tähän ratkaisuun ole, mutta saa kelvata. Hirveä himo huivinkutomiseen vaan lisääntyi tätä tehdessä, joten... Näitä blogeissa suosittuja kolmiohuivimalleja neuloin ennen joulua useampia, ainakin kolme Revontulta, Minttumaaria ja Zetor.
Nyt puikoilla itselleni ajateltu pusero Novitan Oliviasta ja ompelupuolella keväthaalari pikkuprinsessalle.
Edittiä: Yritänpä laittaa linkkiä ohjeeseen... http://villapallonneuleohjeet.blogspot.com/2007/11/holvit-pitsihuivi.html

Ei kommentteja: