torstai 3. huhtikuuta 2008

Pikkuprinsessan keväthaalari


Illalla valmistui tämä hauska projekti, kokoa puvulla on 62 cm, kaavat jälleen muokattu vanhasta SK:sta (1998 vuosikertaa), päällikangas oikeaa ulkoilukangasta, vuori vanhaa kukkapuuvillaa. Varastosta löytyi (jälleen kiitos Lempisiskolle hamstrauksesta) oikean mittainen avoketju, joten puku on avattavissa kokonaan. Ja yo-yo oli pakko askarrella tähänkin, samalla testasin päällystettävien nappien tekoa, ostin pohjia pariviikkoa sitten. Parempia kuvia ehkä tulossa viikonloppuna malli åuvun sisällä. Mihinkähän kategoriaan tämä tyyli kuuluisi, paitsi "hömpsähtäneiden mummien höppänöitä töitä"!
Olivia-puseroni jäi jäähylle siksi aikaa, että kudon tähän haalariin keltaisesta langasta Helmi-myssyn, ohje Ullasta (enkä osaa edelleenkään linkittää...). MIelessäni kuvittelen sen tähän hyvin sopivaksi.
Nyt voin ommella muutaman pienen essumekon vauvalahjaksi. Naapuriin syntyi viimeyönä tyttö ja maanantaina syntyi myös tyttö nuorimman tytären luokkakaverin perheeseen. Ihanaa, että syntyy tyttöjä just silloin, kun mulla on mekkojen tekoon addiktio ja kankaat huutaa yötä päivää kaapissa haluavansa pikkumekoiksi! (ja meidän pikkuprinsessalla taitaa jo olla tarpeeksi mekkoja ainakin kesään asti...).

Ei kommentteja: