lauantai 26. huhtikuuta 2008

Tennesee-pusero valmis!


Eilen illalla sain kuvattua valmiin puseron neidin päällä (sivuhuomautuksena; neiti viettää tämän päivän reippaasti kilpaillen kolmen vuoden aikana opittuja sudenpentutaitoja supe-kisoissa, peukut pystyyn).
Tekniset tiedot: Koko n. 150 cm, lankana Tennesee n. 250 grammaa, puikot 3.5 pyöröt, alaosan ja hihojen mallineule Ullasta opittua rinsessa-kuviota. Kaulukseen virkkasin ensin kiinteillä silmukoilla kerroksen ja sitten päätin kokeilla rapu-virkkausta (viimeksi ravustusta yrittäessä, en osannut) ja yllättäin kaula-aukko sai rapukerroksen.
Alakuvassa vielä koko asu. Kiitokset vielä Rasalle, juuri sopivan värisen langan lähettämisestä oikealla hetkellä. Uskomaton tuuri oli mulla! Nuo lilat hameen vuorissa ja puserossa ovat luonnossa aivan samaa sävyä.
Tuossa kuvassa näyttää siltä, kuin kaula-aukon vasemmalla puolella olisi jotain häikkää, oikeasti näin ei onneksi ole. Yritin ottaa lähikuvaa hihan kavennuksista ja istutuksesta, jotka onnistui kauniisti, vaikka onkin kyseessä puuvillalanka. Teen yhden silmukan kavennukset vasta kahden reunasilmukan jälkeen, näin minä olen saanut siisteimmän lopputuloksen. Kuvaus sen sijaan ei onnistunut ollenkaan, jos ehdin, voisin kokeilla ulkona...
Ulkoilusta mieleen, että ikkunanpesuun toiselle puolen taloa ja äkkiä, ennenkuin aurinko ehtii sinne. Sain eilen aloitettua pesu-urakan toiselta puolen. Juu u, ikkunan pesu ei kuulu lempikäsitöihini!

3 kommenttia:

Rasa kirjoitti...

Kaunis kuin mikä!

Mammutti kirjoitti...

Kiitokset.

upa kirjoitti...

Ihana pusero!