torstai 10. huhtikuuta 2008

Vanhoja huiveja
Laitetaan tänne blogiinkin Joulun alla neulottuja huiveja. Kaikissa lankana Pirtin Kehräämön 2-säikeinen karstalanka, puikot 5, valmistuttua kunnon kylpy huuhteluaineessa ja pingoitus. Mallit varmaan kaikille tuttuja, ylhäältä alaspäin: Revontuli, Zetor, Revontuli ja Minttumaaria (ja edelleenkään en osaa laittaa linkkejä ohjeisiin tai suunnittelijoihin). Taas iskee kauhea "huivinkutomishimo" päälle, pitäskö antaa periks vai säästää huivinkutomiset syysmyrskyihin ja tehdä nyt vaan kesäisempiä töitä.

4 kommenttia:

Salomea kirjoitti...

Linkin teko sivuihin on ällistyttävän helppo. Voit mennä ensin sivustoon jonne haluat linkin menevän. Maalaa osoite sivun yläosasta ja paina nappäin crtl vasemmasta alakulmasta alas ja nappia c. Olet kopioinut linkin näppäimistöön, kirjoita teksti ja kohtaan johon haluata linkin, Paina ctrl nappi alas ja V nyt on linkki siinä. Siis C näppäimeen kopiot ja v:llä pudotat sen pois.
Pruuvaa :) osaatko tehdä tämän ohjeen mukaan. Jos et neuvon vielä lisää.

Salomea kirjoitti...

Siis crtl on pohjassa aina kun painat c tai v.

Mammutti kirjoitti...

Kiitokset avusta. OLenhan minä tuolla tavalla tehnyt koneella monia vuosia, ei vaan tullut mieleen, että se kävis tässä bloginkin teossa, heh.
Sain tuonne alempaan Holvit-huiviin linkin lisättyä, nyt en hedi tehdä enempää linkkejä, mutta myöhemmin.
Vielä kerran paljon kiitoksia!

Seijasisko kirjoitti...

Hei,
täältähän nämä huivit löytyivät. Kauniita ovat ja paljon hienoja täitä blogissasi. Tervetuloa bloggailun maailmaan.Toivottaa Seijasisko