keskiviikko 16. huhtikuuta 2008

Voitto kotona!


Voitin Rasan tikkuun arpajaisissa ja tänään IHANA voitto tuli kotiin. Kiitokset!
Paketissa oli 3 kerää Tenneseetä, josta enemmän alempana ja kerä Flotte Sockea, ihana väritys ja uskomattoman pehmoinen, raaskiiko siitä sukkia tehdäkkään, ehkä mieluummin huivi tms. Isoja puikkoja mulla ei olekkaan ennestään ja niille olisi ollut käyttöä aimminkin, joten tosi tarpeeseen tulivat. Karkit pistetään poskeen pian ja kehäkukan siemenet tulivat myös tarpeeseen, eilenhän jo katselin kukkapenkkiä istutus silmällä. Sammakko magneetti on jo jääkapin ovessa.
Uskomatonta tuuria oli, sillä tuo lila Tennesee on täsmälleen samaa väriä, kuin tuo muutama postaus alempana oleva tytön puolihame. Hameen tyttö makaa kuumeessa ja heti alettiin yhdessä miettiä mallia. Langasta tulee pusero tuon hameen kaveriksi ja tarkoitus on, että nämä ovat tytön päällä, kun Hellu kastetaan reilun parin viikon kuluttua ja saapi samalla asulla mennä muutkin kevään juhlat.
Mallia alan suunnitella varmaan tänään tai jos jollain on ideaa tai ohjetta puseron malliin, niin kertokaapa. Tyttö on pitkä ja hoikka ja tuo hame on sellainen pohjepituinen, puseron pitänee olla aika tyköistuva, kokoa n. 150 cm. Ja tuon alakuvan otin ilman salamaa, kun salama mun kuvaustaidolla jotenkin vääristää värejä.
Kiitokset vielä kerran!

3 kommenttia:

Rasa kirjoitti...

Kiva, että tykkäsit!

Esikko kirjoitti...

Voi miten kivan palkinnon sait.

Mammutti kirjoitti...

Oli todella kiva palkinto. Illalla aloittelin jo Tenneseestä puseroa tekemään tytölle, laitan kuvaa blogiin, kun ehdin taas päivittää.
Esikko, niistä sulta voittamista langoista on tullut valmista, yhdestä työstä pitäisi olla kuvakin ja yksi työ pitäisi saada kuvattua...