torstai 15. toukokuuta 2008

Neppaa napeilla!

Oli turvauduttava jälleen vanhoihin kuviin. Tässä viimekuisen nappisaaliini lajittelijat vähän innostuivat neppailemaan. Nuorimmaiseni järjestivät ison pussillisen nappeja piltti-purkkeihin malleittain ja väreittäin, sieltä niitä on nyt helppo valita, vanhat napit ovat vielä järjestämättöminä metallipurkeissa, joista ei ole helppo valita. Kesken lajittelun siis pistivät leikiksi, ihme ja kumma, mutten löytänyt sohvan alta kuin yhden leikistä karanneen napin.
Söpöjä pikkuisia vaatteita olen ommellut. Ajatelkaa; meillä on suvussa nyt neljä alle 2,5 vuotiasta, joista 3 tyttöä. Pääsen toteuttamaan itseäni, jihuu! Eilen valmistui ekat mamelukit ja niistä tuli namit, vaikka itse sanonkin. Ja pieniä puolihameita on myös valmistunut. Meinaan kuluttaa viikonlopun pieniä vaatteita ommellen, varsinkin kun ulkona on tosi kylmää. Ai, että mulla on hauskaa!
Ja Lukio-paidassa mennään jo hupussa, joten pian päässee puikoille puuvillaa, vaikka villalanka sopiikin keliin hyvin. Tänään satoi räntää ja rakeita ja kylmää on, hhrrr.

1 kommentti:

Maiju kirjoitti...

Aih, miten hyvin organisoitu nappien järjestely!
Mullakin on tuttavapiirissä olevia ja tulevia vauvoja ja pikkulapsia niin paljon, että kaikki tulevatkin projektit tullee liittymään näiden vaatettamiseen. Ja sehän on ihan huippukivaa!