torstai 22. toukokuuta 2008

Pieniä vieraita!

Kiitokset nuorille neideille ja heidän äidilleen tämänpäiväisestä vierailusta ja kauniista kukkasesta. Tosiaan meillä kävi neidit 2.5 v ja 8 kk, kyläilemässä. Neiti 2.5 v, sovitteli hamosia, joita olin hänelle tehnyt, aika hyvän kokoisia "kasvunvaraa" siis oli suht sopivasti. Huom! Tämä neiti sovitti mielellään, ei ainakaan perinyt sovitusinota äidiltään, muistelen... Selvästi tuossa iässä jo neidit ymmärtää vaatteiden ja ennenkaikkea kuosien päälle. Nuorempi neiti on kovin ujo tai sitten ei kestä meikeläisen naamaa.
Kiitokset Eijalle silityslimpun täytemateriaalin kertomisesta! Limppuprojekti etenee pikkuhiljaa, limppu täytetään hienonhienolla hiekalla (sementtihiekkaa?). Uskokaa pois, jonain kauniina päivänä mulla on limppu!
Tämänhetkinen ompeluprojektikin kaipaisi limppua, vaan selvitään tyynyn kanssa vielä tästä. Tekeillä juhlamekko satiinista, yläosan kaavoja viimeistelin juuri ja illemmalla ompelen lakanakankaasta koeyläosan.
Vuorelmalta tilailin Adeja ja nyt on huivinalku työnalla. Uskomattoman ihanat, luistavat ja nopeat kutoa nämä uudet Adit!

Ei kommentteja: