perjantai 13. kesäkuuta 2008

Illan nopea postaus

Pikaiset kuulumiset Mammutin puikoista, jotka ottivat varaslähdön lomailuun, eivätkä ole kutoneet silmukallistakaan. Mummin Mike ja pikkuinen Hellu-neiti äitinsä kera viettivät viimeviikon mummilassa ja aika meni siivillä. Kaikenlaista touhuttiin, jonkinverran aurinkokin helli meitä, enimmäkseen touhusimme kuitenkin arjen askareita ja aika kiisi hurjaa vauhtia. Eli käsityö saldo viikonajalta on kahdet ommellut caprit (murkulle ja vanhimmalle tyttärelle).

Käsitöitä edustakoon kuvan villatakki, joka meni viime lauantaina ristiäisiään viettäneelle naapurin vauvalle. Takki yllätys, yllätys samaa ylhäältä alaspäin neulottua peruskamaa, kuten useampien aiempienkin postausten pienet villatakit. Lankaa kului reilut 100 grammaa (merkki ei nyt muistu mieleen), puikot 4 mm ja kokoa pitäisi olla 70 senttiä, eli syksykäyttöön tarkoitettu.

Huomenna lähdemme itse lomailemaan, lankaa ja puikkoja pakattu mukaan, mitään ideaa lomakutimuksesta ei vielä kuitenkaan ole. Eiköhän jokin idea iske, kun ehdin rauhassa istahtaa lankoja katselemaan. Mahdollisesti ehdin vielä huomenna postata, tai sitten en...

Varmuuden vuoksi toivotankin jo nyt lukijoille:

HYVÄÄ JUHANNUSTA!

Ei kommentteja: