lauantai 12. heinäkuuta 2008

Iloitsen idean toimimisesta!

Edellisessä postauksessa kerroin Minttumaaria-huivista saadusta ideasta. Nyt paljastan sen verran, että idea tuntuu toimivan hyvin. Puikot on heiluneet ahkerasti tällä viikolla ja valmista jälkeä syntynyt. Eilen elin jänniä hetkiä, kun pääsin kunnolla sovittamaan vartalo-osuutta ja ihan hyvältä näytti. Ei nyt vielä kuitenkaan paljasteta liikaa ja olen sen verran taikauskoinenkin, ettei passaa liikoja hehkuttaa etukäteen, voipi muuten tulla pahastikkin takapakkia.

Harmillista tässä on se, että nyt mulla on kamera, jolla saisi loistavia kuvia, sen sijaan koneeni on vanhanaikainen, eikä anna siirtää kuvia uudesta hienosta kamerasta, nyyh (elikkä taas odottelemme pojan piipahtamista täällä, niin siirrellään sen koneelta kuvia ja hommataan tähän koneeseen jokin uusi "juttu", nin kuvien siirto onnistuu...). Kuvia jo aiemminkin valmistuneista tulee sitten joskus...

Onhan se ompelukonekkin vähän hurissut tällä viikolla. Nuorimmainen oli alkuviikon leireilemässä ja sillä välin ompelin farkkuhamosen niistä saamistani lahkeista. Toiseksi nuorimmallekkin on samanmoinen tulossa, koristeluista vaan ei ole vielä päästy yksmielisyyteen... Eilen illalla aloin ommella Mikelle shortseja, kun lupailivat kesän saapuvan vihdoin ensiviikolla. Shortsit on valmiita, kesää odotetaan edelleen! Huomenna ei sitten käsitöitä tehdä, vaan huvitellaan ja rankasti. Mennään Linnanmäelle kaikki (omat tytöt ja lapsenlapset). Muut huristelkoot kaikenmaailman härveleisssä, minä ajelutan Hellua vaunuissa!

Jos ihan aikuisten oikeesti kesä tulee ensviikolla, niin sitten pestään mattoja ja aurinkovärjätään kankaita. Meinasinkin unohtaa eiliset aurinkovärjäykset. Nuorimmat tytöt aurinkovärjäsivät unirättejä Hellulle. Vähän märkiä olivat illalla, kun pelastin ne (onneksi) yön rankkasateilta saunaan. Aurinkovärjäys on tosi hauskaa kauniin kesäpäivän hommaa kaikenikäisille. Nyt vaan pitää saada lisää painopastaa ja sitä ei välttämättä saa lähikunnista, kurjaa, jos ja kun jonkin tuommoisen "pienen" asian takia pitää ajella toistasataa kilometriä. Nyt kuitenkin puikkoja vielä heiluttamaan ulos, siellä voisi vielä taretakkin kutoa ja sitten henkistä valmennusta huomiseen huvitteluun.

Ei kommentteja: