perjantai 22. elokuuta 2008

Vaarallisia vieraita pihalla!

Blogikissa pääsi pihalle jaloittelemaan kauniina kesäiltana, vaan kuinkas kävikään. Nurmikolla oli jotain outoa ja varmasti vaarallista, häntä pörrölle ja varovaista hiipimistä kohti vaaraa...

"Vaara" osoittautui suht vaarattomiksi ompeluksiksi, tosin paha addiktio näiden tekemiseen tulee. Farkkukankaanpalasesta muotoutui liivihamonen kukkakankaalla vuoritettuna ja koristeltuna, sekä ruokalappu samaa sarjaa (nuorimmat painostivat tekemään tuon ruokalapun). Liivihame kokoa n. 86 cm, saajasta ei vielä keskustella. Ruokalapussa teksti "Rakastan ruokaa", ensimmäinen lause, joka tuli mieleeni, kun päätin kirjoittaakkin lappuun jotain.


Ja loppukevennys tällä erää on "uusretroa" Tuolin päällystämisestä jääneet markiisikankaan palaset päätyivät ruokalapuiksi. Uskomattomalla tuurilla osui kaapista silmiini juuri samoilla markiisikankaan väreillä olevaa kukkakangasta. Pakkohan siitä oli sitten aplikoida kukkaset lappuihin. Alapuolella on froteekangasta. Näiden syksyisten värien myätä toivotan hyvää syysviikonloppua Teille kaikille!

4 kommenttia:

lettu kirjoitti...

Ihastuttavia ompeluksia :)
Oikein leppoisaa viikonloppua sinullekin !

Villasukka kirjoitti...

Tosi makea kissakuva!

Esikko kirjoitti...

Hyvää viikonloppua sinullekin! Minä täällä piipahtelen, en vain aina jaksa kommentoida.

AnneM kirjoitti...

upeat ompelukset!!