tiistai 16. syyskuuta 2008

Bolero 4 ja Remu-eno!

Bolero 4 valmis ja kuvattu: Koko n. 140 cm, Rose mahairia 50g (riittoisa lanka), malli sama kuin muissakin boleroissa, eli ylhäältä alaspäin ja siinäpä se.

Koristeeksi tähän boleroon tein i-cordilla kukkasen, jossa helmiä koristeena. Voisin kuvitella tämän sopivan romanttiselle tyttöselle. Tosin tämän boleron käyttäjästä ei vielä ole varmuutta...

Omenapuussa kiemurteli tämmöinen "omppumatonen". Ehkäpä tästäkin vielä tulee jotain...

Neuleista syötävään, eli omenoita on riittänyt tänäsyksynä ja niistä on tehty kaikkea mahdollista ja mahdotonta. Sain kuivurin meille viikoksi "hoitoon" ja silläpä tulee makeita kuivattuja omenansiivuja. Aiemmin olen kuivannut uunissa ja muussa lämmössä, mut kuivurilla kuivatut maistuvat paljon makeammilta. Ja sitten ne sunnuntain parit sienireissut oli kyllä tuottoisia, suppiksia löytyi vihdoinkin ihan kiitettävästi, mut mun kiukutteleva selkä ja jalka ei oikein tykännyt reissuista. Mut hauskaa mulla oli ja eikös se ole pääasia!

Veljekset kuin ilvekset!
Tai tässä tapauksessa serkukset (eivät kissabiologisesti vaan omistajien kautta). Vasemmanpuoleinen on siis Remu-eno ja meidän oma Jakke oikealla. Tämä kuva sinne Lappiin todisteeksi, että täällä voidaan ja syödään hyvin ja kavereita ollaan! Kuvan otti nuorimmainen ennen nukahtamistaan, kun "pojat" olivat tulleet jalkopäähänsä nukkumaan.
Hyvää viikonjatkoa!

1 kommentti:

Christina kirjoitti...

Söpö bolero ja aivan ihastuttava tuo kukkakoriste. Tuo i-cord- tekniikka on vilahdellut blogeissa, mutta ei minulle vielä tuttu.