tiistai 21. lokakuuta 2008

Joulun odotusta!

Kiireinen syyslomaviikko onnellisesti ohi ja kiireinen Joulun odotus voi alkaa!
Mummin Mike ja Helluhan olivat viimeviikon alkupuolen äitinsä kanssa mummilassa ja äitinsä ompeli Hellulle oman joulukalenterin. Minä ompelin viimesyksynä Mikelle taskullisen joulukalenterin (yritän etsiä siitä kuvaa jossain vaiheessa) ja ilmoitin silloin, että se saapi olla sitten yhteinen tulevina vuosina. Hellun äiti "joutui" itse ompelemaan Hellulle oman kalenterin, kun halusi omat kalenterit. Tulevina syksyinä sitten keksitään ja ihmetellään, millä kalenterit täytetään...
Minusta se Mikelle tekemäni kalenteri oli iso, harjanvarsi sopi kooltaan hyvin kannattimeksi ja samaa kokoluokkaa tämäkin on. Sen verran autoin Hellun äitiä, että ostin valmiiksi numeroitua kangasta, josta leikkelemällä ja ompelemalla pohjahuovalle oli aika nopea tehdä. Mittasuhteita voi kuvasta katsella, kun vertailukohtana on noin 65 senttinen Hellu.

Omppumatonen 2
Valmistui viikonloppuna. Kuvia en siitä ota, sillä lankaa ja kokoa myöten vastaa edeltäjäänsä. Uusiakin käyttötapoja on täällä keksitty ja seuraavan Omppumatosen vois tehdä erivärisestä langasta vaihtelun vuoksi ja sitten kuvailla. Kuvaaminen syksyllä on haastavaa, kuten moni bloggaaja onkin huomannut.

Silinterihatut alkaa olla loppusuoralla ja huomenissa pääsen varmaan jo ihmettelemään niiden kuvaamista, eli vähän aurinkoa jos sais tänne... Ja muitakin huovutettuja pikkujuttuja vois kuvailla.
Palaillaan!

1 kommentti:

-maria- kirjoitti...

Onpa aika jättimäinen joulukalenteri, tuonne mahtuu taskuun isompikin ylläri! Olisi lapsena ollut varmasti mieluinen :D (Tai ehkä kyllä vieläkin, ymmärtäisiköhän mies täyttää taskut esimerkiksi lankakerillä ;-) )