sunnuntai 30. marraskuuta 2008

Hyvää Adventtia!

Ensimmäinen Adventti sunnuntai, harmaata ulkona ja vettä sataa tasaiseen tahtiin. Kaksi nuorimmaista lähtivät Joulupolulle. Siellä oli lapsille tarjolla kaikkea joulutouhua piparinpaistosta rekiajeluun (kärryajeluksi vesisateessa se meni). Ja mitä tekee äiti sillä aikaa? Ei siivoa, ei leivo, vaan askartelee yksikseen. Tein joulukortit, tai ainakin suurimman osan ja tein tämän "joulukukkasen".

Tarvikkeista otin kuvan, kerrankin tässä blogissa on ennen ja jälkeen kuvat!
Huopakukat olin jo aiemmin tehnyt, joten tämän päivän tekemiseksi jäi vain tuo kasaan liimailu. Pahoittelen salaman loistetta yläkuvassa, pakko kuvata sisällä, kun ulkoa ei löytynyt päivän paistetta.
Joulukortit ovat kuivumassa painon alla, niistäkin ajattelin laitella kuvia tänne.

Kohta sytytetään ensimmäinen adventtikynttilä. Taistelu kynttilöiden sytytysvuoroista on ollut jo useampana päivänä tyttöjen keskuudessa. Jollei sopuisasti onnistu vuorojen järjestely, niin sitten minä käytän veto-oikeuttani ja sytytän itse. Miten Teillä muilla lapsiperheillä on, onko "sytytysvuoroja"?

Näkemiin marraskuu, tervetuloa joulukuu!

4 kommenttia:

-maria- kirjoitti...

Juuri sitä vartenhan se "oma" aika on, että tekee jotain omaa sillä aikaa! Siivota ja leipoa voi (ainakin yrittää...) lasten kanssakin ;-)

Christina kirjoitti...

Komea kukkanen! Meillä on tyttäret niin samanikäiset, että elämä on jatkuvaa sovittelua siitä kuka saa milloinkin olla ekki ja milloin on kenenkin vuoro.

Tuula kirjoitti...

Kiva kun piipahdit blogissani :)
Aivan upeita käsitöitä sinulla! Ihailen kaikkia, jotka osaavat tehdä käsillään. Itsellä vähän peukalo keskellä kämmentä :D

Mammutti kirjoitti...

Maria; Onhan se niin, että oma aika on otettava, silloin kun lapset on pieniä, ei sitä kukaan tule tarjoamaan. Mulla alkaa olla jo nuorimmatkin siinä iässä, että lähinnä kuskiksi menoissa enää kelpaan.
Christina; Järjestyksessä olivat päätyneet siihen, että nuorin sytyttää nyt ja seuraava enssunnuntaina. Mullakin noiden kahden nuorimman ikäeroa on vain vuosi ja kolme kuukautta. Täysin erilaiset luonteet näillä on.