perjantai 14. marraskuuta 2008

Nukkekoti-ihmisille kysymys ja sekalaista valmistumisia!

Aloitetaan kysymyksellä nukkekoti-ihmisille ja en nyt vielä ole itse innostunut nukkekodeista, vaan lupasin Lempikselle kysellä. Eli, mistä saa ostaa pieniä nalleperheitä nukkekotiin?

Ja sitten näitä valmiita pikkutöitä esittelyyn: Huovutettuja tossuja ja rukkasia olen taas tikutellut ahkerasti ja tässä näitä jo koristeltuja esille ja kaikki ovat lähdössä Korvatunturille.
Oranssit tossut kokoa 39-40 huopa "kukkasilla" koristeltuina, lankana Cortinaa.


"Perhosilla" koristellut rukkaset Cortinaa edelleen. "Perhonen" on erikseen neulottu ja ommeltu kiinni ennen huovutusta. Huovutuksen jälkeen "lainasin" nuorimman helmiä perhosen koristeluun.


"Amppari" rukkaset lankana Cortina, eikä muuta mainittavaa.
Ainakin meidän tytöt tykkäävät käyttää huovutettuja rukkasia. Oikeastaan aika käteviä käsineitä, lämpimiä, eikä kastu helposti. Näitä varmasti näkyy tässä blogissa runsaasti vielä ennen joulua...


Marion-myssyt nuorimmille tytöille. Toiselle samanlainen ruskeaprätkäpätkävärjätty-Isoveljestä kuin jo aiemminkin neulottu.Tämä myssy nuorimalle, lankana Maijaa kerä mustaa ja valkoista yhdessä neulottuna. Ja kaveritkin tahtoo kans samanlaisia. Tänään kuitenkin ostin lankaa neuloakseni siili-lapasia. Ihan vaan sen takia, kun ne on niin kivoja ja muutkin tekee niitä.
Pari villapaitaakin pitäis ennen joulua neuloa. Ideat olis jo, enää puuttuu langat. Huomenna olen menossa harrastusshoppailemaan. Saa nähdä, mitä siltä reissulta kotiutuu...


Loppukevennyksenä autokassi alumiinivanteilla!
Mummin Mike tykkää kerätä autojaan kasseihin ja äitinsä heitti idean kassista tähän tarkoitukseen. "Tontut" vie tämän kassin pojan joulukalenteriin.

HYVÄÄ VIIKONLOPPUA!

2 kommenttia:

virkku kirjoitti...

Oi että, kaikki työsi ovat taas niin hienoja :). Täällä on kyllä aina mukava käydä ihastelemassa.

Omppumato kirjoitti...

Todella kauniit nuo tossut :).