tiistai 18. marraskuuta 2008

Pikkuhommia


Talven tuloa tänne eteläänkin uhkailevat, saas nähdä kuinka käy. Nythän kelit on olleet jokatoinen päivä enemmän syksyinen ja jokatoinen vedenpaisumuksessa eloa. Flunssakausi alkanut meillä(kin), nuorimmainen täysin voimattomana peiton alla jo kolmatta päivää, toiseksi nuorin tukossa ja kurkku kipeänä, mut koulussa sentään.
Käsitöitä valmistuu pikkuhiljaa. Neuleosuudet saan nopeammin valmiiksi, kuin viimeistely/koristelu hommat. Laitetaan nyt näistä ihan valmiista kuvallista todistetta tänne:

Huovutetut tossut kokoa 38-39, Cortinaa ja huovasta tehty yo-yo nappikoristeella. Jotenkin ihan söpösen oloiset tossut.

Ja siilipari on kotiutunut myös meille, lankana Seiskaveikkaa ja Tangoa. Ja taas totesin inhoavani kaikenmaailman pörhöhötäskälankoja, välillä unohtuu ja tulee tehtyä harkitsemattomia ostoja, kuten nyt. Langoista tulee vielä kahdet siili parit ja sitten riitti mulle. Suosiosta päätellen siilejä sais kutoa vaikka kuinka paljon, eli ei olis pitänyt näyttää lapsille näitä.

Ja nyt aloitetaan sen uhatun talven tulon odottelu!
Hyvät neulomiset kaikille!
4 kommenttia:

-maria- kirjoitti...

Söpöt siilit, vaikka en minäkään kyllä pörrölankojen neulomisesta pidä! Cortina näkyy huopuvan kauniisti ja tuo väri piristää pimeyttä kummasti.

Tupuna kirjoitti...

Ihanan väriset tossut:)
kolmannet siilit ovat minullakin puikoilla ja ajatukset aivan samat, että alkais riittää.

Mammutti kirjoitti...

Maria, Cortina on suosikkini värillisissä huovutuslangoissa. Siinä oli paljon kauniita värejä ja huopuu hyvin. Käsittääkseni langan valmistus on lopetettu, sääli.
Tupuna, kiitokset, värejä tarvitaan harmaassa syyssäässä.

Omppumato kirjoitti...

Kauniit tossut. Olet ihanasti viimeistellyt ne.
Siiliparikin on söpö :).