perjantai 28. marraskuuta 2008

Söpöstelyä!

Lumi tuli, lumi meni ja taas eletään harmaassa perjantaissa, vaan valoa tuo hötteröiset tossut.
Tossut neulottu Cortinasta, kukka virkattu mohairlangalla ja maken väriset helmet peräisin nuorimman helmilaatikosta, koko n. 36-37. Arvatkaas mihin tossut tässä marssii? No, Korvatunturille tietenkin.

Vilautus kuva tekeillä olevasta villapuserosta, työnimeltä "tietsikkapusero". Musta lanka loppui kesken, kahdella kerroksella vielä tarvitaan, nyt odotellaan osuisko kaupassa "naapurin-tätin" kärryyn tippumaan. Itse en uskalla poistua kotosalta yhtään, toiseksi nuorin kovan kuumeen ja mahataidin kourissa. Ollut kipeänä koko viikon ja kokoajan tuntuu kuume nousevan korkeammalle ja nyt vielä mahan oireet. Voipi sitä olla jo toinenkin virus iskenyt. Lääkäristä apua saatiin vain silmätulehdukseen. Odotellaan paranemista, pian...

Joulua vois alkaa pikkuhiljaa jo kotiinkin laittaa. Keittiön uudet jouluverhot jo ommeltu, kunhan ikkunat saapi pestyä, niin verhot paikoilleen ja varmasti alkaa olla jouluinen tunnelma.
Hyvää viikonloppua!

4 kommenttia:

Omppumato kirjoitti...

Söpöt tossut. Ne tuovat varmasti iloa saajalle jouluaattona.

Hannaliini kirjoitti...

Suloiset tossut! Ja upea kirjoneule tulossa...

Christina kirjoitti...

Söpöset tossut! Hauskoja nuo maatuskat. Mitä kangasta käytit tuohon kämmenosaan? Eristääkö vanu+fleese+frotee tarpeeksi kuumuudelta?

Mammutti kirjoitti...

Omppumato, Hannaliini ja Christina; Kiitokset!
Christina, Teen kämmenosan "lämmönkeston" mutu-tuntumalla. Näissä on normaalia paksumpaa fleeceä ja vanu on paksu. Näissä http://mammutinpuikot.blogspot.com/2008/04/holvit-huivi-ja-patakintaat.html, patakintaissa laitoin vielä tukihuovan kämmenosaan. Vanhoista farkuista ja paksuista colitseista saa hyvin lämmönkestäviä vuoreja.