torstai 20. marraskuuta 2008

Tunnustus ja lunta!

Oikein paljon kiitoksia Virkulle tunnustuksesta. Mä menin ihan hämilleni ja sekaisin, ihanaa saada tunnustusta.
Tätä pitäisi jatkaa viidelle eteenpäin, mut miten pystyisin valitsemaan monista lempiblogeistani viisi. Ainakin tähän hätään jätän jatkohomman auki ja palaan asiaan kenties uudestaan.
Kiitos ja kumarrus kaikille Teille, jotka käytte täällä!

LUNTA saatiin sitten viimeyönä meillekkin, vihdoin. Aika märkäähän tuo lumi viellä on, mut pakkasia luvassa, joten saanemme nauttia valkoisesta maisemasta ja lumen tuomasta valoisuudesta ainakin viikonlopun yli. Valoa kaipaan kovasti ja tuntuu, että joka aamu on vaikeampi jaksaa herätä ja nousta kuin edellinen.
Lumelle heitin (siitä tämän kuvan taiteellisuus, hih) tekeillä olevan hihattimen, samantyylinen kuin tämä pitäisi tulla. Mohairlankaa tässäkin ja aika makean värinen tuossa lumella vaaleanpunainen on.

Nämä kassit on tehty "eräiden" kaverien kankaanlopuista ja kaavaa hyödyntäen. Ne kaverit haluan esitellä teille pian, mutta tarvitsen kuvausassistentin, valoisan ja sateettoman ulkoilman.
Siispä esittelen nyt vain kassikaverit. Näissä kankaana tukeva Luhdan ulkoilukangas ja kasseilla kokoa aika reilusti. Mahtuu ruokaostoksia varmasti puolentoista muovikassin verran ainakin tai sitten voi käyttää ratsastuskassina. Nuorimmainen nimittäin heti keksi, että näissä voi kuljettaa ratsastuskamppeet, mahtuu saappaat ja kypärä yms. Kasseja on vaikea kuvata, ainakin tyhjinä, eikä nyt tullut täytellyksi. Vaan ei hätää, myös kasseja tulossa kuviin jatkossa. Korvatunturille näitä lähettelen, tontut sitten pakkailevat näitä tai oikeastaan kasseihin on tarkoitus pakata lahjat lahjapaperin asemasta, ekoajattelua tämän verran suunnittelin harrastavani tänä jouluna.

Lumista loppuviikkoa kaikille tasapuolisesti!

2 kommenttia:

Rasa kirjoitti...

Olipa iloiset hevoset!

Christina kirjoitti...

Mielttömästi uusia töitä valmistunut taas täällä. Ihania kaikki ja erityisesti nuo heppakassit on kivoja.