tiistai 11. marraskuuta 2008

Valohoitohuovutuksia!

Näitä huovutettuja tossuja ja rukkasia aloin neulomaan pimeän päivän pimeänä iltana ja värit toivat "valoa" ja toimivat kirkasvalolampun korvikkeena oikein hyvin.
Koko kummassakin toisen kymmenen alkupuolella olevalle tytölle sopiva, lankana Cortina ja luonnossa värit todella kirkkaat. Ihan perus rukkaset ja tossut, virkatulla kukkakoristeella. Näitä neuloin viimevuonna kasapäin ennen joulua ja nytkin on jo jonkinmoinen kasa koossa, joko valmiina tai viimeistelyä vaille. Korvatunturille niitä lähetellään sitten...

Ja kuten monet muutkin, meillä meni eilisilta tunnelmoiden, eli sähköt pitkään pois. Kyllähän sitä pärjää ilman sähköä, kun kynttilöitä riittää ja takka lämmittää, todellista vaihtelua normaaliin iltaan, eikä välttämättä pahakaan asia. Tosin pakasteiden puolesta alkoi pelko tulla illan muuttuessa yöksi, hyvin tästä katkosta kuitenkin selvittiin.

Korvatunturille on valmistunut kaikenlaista, kuvaaminenen vaan kestää, tai lähinnä valaistus. Ajattelin kyllä esitellä jo etukäteen lahjuksia. Isommat ihmiset voi sitten vinkata, jos valmistuu jotain mieleistä ja pikku-ihmisille ei tarvitse kertoa, jooko...

Kuvan penaali on toiseksi nuorimmaisen koulutyönä tehty. 10- Oli saanut opettajalta toteutuksesta. Siististi tehty. Samainen tyttö virkkaa parhaillaan huovutettuja tossuja (hys) ja kutoi äskettäin tosi kauniin huovutetun kännykkäpussin.


1 kommentti:

Hannaliini kirjoitti...

Tosi ihanat lapaset ja tossut! Tuo koriste on kaunis piste i:n päälle :)