tiistai 23. joulukuuta 2008

Hyvää Joulua!

Aatonaatto ilta menossa ja kello vähän yli yhdeksän. Joulupukki lähtenyt matkaan ja häntä odotetaan huomenna myös meille. Kiireisiä on viimepäivät olleet, eikä käsitöitä ehtinyt juurikaan ajatella. Hyviä ideoita on päähän tullut vähän välillä, ne pitäis jotenkin saada pään lisämuistiin tallennettua ja sieltä esiin kaivettava heti alkusyksystä ensi joulua varten. Tämä joulu mennään näillä eväillä.
Kaikkea hassua ja "erikoista" yritin keksiä ja valmistaa. Yläkuvan toisenlainen joulukukka tai joulupullo on ainakin erilainen. Valkoisesta kaljapullosta olen repinyt etiketit, pessyt pullon ja sitten decupe-lakalla laittanut servetistä kuvia, jokusen kiiltokuvankin laitoin ja tietysti tonttuhattu päähän.

Joskus viimetalvena näin jossain blogissa jääskarapan huovutetun lämmittimen, sopivana hetkenä putkahti muistikuva tästä ja alkoi skarapojen etsintä. Näitä on sitten tehty erilaisia versioita ja annettu "joulukukkana" eteenpäin. Joihinkin sain henkilökohtaistakin ympättyä mukaan, kuten kuvan skrapa ja nuorimman kummitädille tekemän. Siinä lankana käytin sellaista väritystä, josta tehdyistä huiveista hän on pitänyt, muttei väri sovi hänelle. Joten sain annettua mieleistä väriä edes näin "kukan" muodossa.
Jollei mua ennen ole pidetty "ihan hassahtaneena" niin ainakin näiden ylläolevien hommien tekemisen nähneet ei enää epäile mun järjen juoksua tai sen puutetta...

Hassahtanut Mammutti toivottaa kaikille täällä käyville oikein
HYVÄÄ JA RAUHALLISTA JOULUA!


7 kommenttia:

Päivi, Lankakomero kirjoitti...

Mukavaa joulunaikaa!

Sinikka kirjoitti...

Hyvää joulua!:)

Kirsi kirjoitti...

Hyväää joulua!

Saara kirjoitti...

Oikein lämmintä Joulua!!

-Saara-

möhönasu kirjoitti...

Piparintuoksuista Joulua!

lettu kirjoitti...

Joulun aikaa rauhaisaa,
vuotta hyvää alkavaa !

Suopursu kirjoitti...

Hienoja lahjaidoita!