lauantai 13. joulukuuta 2008

Joulukiireitä!

Korvatunturin alihankkija Mammutin joulupaja elää vuoden kiireisintä aikaa. Ihme ja kumma, miten lopussa tulee aina kiire, vaikka aloittelin nytkin lahjuksia jo kevättalvella. Jonkinverran vielä pitäisi ehtiä neuloa ja ommella ja sitten ne kaikki muut joulutouhut päälle. Kuvattavat neuleet edelleen tuolin selkänojalla odottavat kiltisti kuvatuksi tuloa, jonain kauniina päivänä jne...

Tein eteiseen tuon yläkuvan mustikanvarpu-valohötäskän ja tykkään siitä valtavasti. Lähtökohtana vanha taustajuttu, jossa oli kuivakukkia ja olin säästänyt pohjaa vuosia odottamassa kohtaloaan, mitäänhän ei meillä pois heitetä... Alkuideassa oli tarkoitus laittaa enemmän koristeita, mutta saatuani mustikanvarvut ja valot paikoilleen koevalaisin sen ja totesin, ettei mitään enää, se on lähes täydellinen. Antaa kivan jouluisen valon eteiseen!

Alakuvassa muutamia "jouluasetelmantapaisiaharjoitelmia", matkin tai lainasin Möhönasulta lainaamaani ideaa. Ne on ainakin omannäköisiä, minä kun en ole mikään kukkien asettelija.

Huomisiin partiomyyjäisiin tein Taatelikakkuja ja sinappia. Tytöt auttoivat sinappipurkkien koristeissa ja tekstasivat tuotelappuja, kivasti alkaa pikkutontuistani olla jo apua.
Ja pikkutontuista puheenollen, Hellu ja Mike kävivät tänään päiväkylässä (oli niillä vanhemmat mukana). Hellu harjoittelee hienosti seisomista ja kävelee lahkeesta kiinni pitäen napakasti. Mike on jo iso mummin poika, auttoi leipomisessakin ja nuoli kulhon "ammittilaisen" ottein, kuulemma kotonakin auttaa leipomaan.
Nyt jatkamaan askareita, palataan...
Hyvää lauantai-iltaa!

1 kommentti:

möhönasu kirjoitti...

Minustakin tuo mustikanvarpujuttu on todella hieno!

Hienoja asetelmiakin olet tehnyt :) Meinasin itsekin tehdä niitä hieman lisää ensi viikolla.