perjantai 5. joulukuuta 2008

Joulukortteja ja salkun vartija!

Näin se taas viikko vierähtänyt perjantaihin ja joulu lähenee lähenemistään. Joulukortit on melkein valmiita, eli osasta puuttuu tekstit.
Idean kuusikortteihin sain jo alkusyksystä. Huovutin pesukoneessa hahtuvaa vapaalankahuovutuksen tavalla, eli vapaasti "kuusen" muotoon hahtuva taiteltu, pyöritetty pesukoneessa ja säkkikankaalle liimattu. Hyvin yksinkertaista, eli just mulle sopivaa askartelua. Osaan laittelin langanpätkiä, huovasta leikattua "tähteä" ja jopa pieniä helmiä. Muutamia kortteja innostuin vielä tekemään kuivatuista appelsiinin paloista, kaneli ja neilikka mausteilla. Joulun tuoksua kortissa.

Älä kokeile tätä kotona osiossa tänään varoittava esimerkki salkun vartijasta:

Tää on mun salkku!

Hei, mitä sä luulet tekeväs?


No hyvä et laitoit vetskan kiinni, nyt tänne ei enää pääse mitkään koneet häätämään mua!


3 kommenttia:

-maria- kirjoitti...

Tänne asti tuntuu ihana tuoksu appelsiineista ja kaneleista!

Just sellainen vähän nolo "öh, miten tässä näin kävi"-ilme tuolla salkunvartijalla vikassa kuvassa - kun pitäisi pysyä coolina mutta se ei ihan onnistu :)

RANTAPUIKKO kirjoitti...

Kivoja kortteja. Salkunvartia on ihana. Tyttärelläkin on kisssa joka pitää kasseista. Aina on varmistettava kun lähtee, ettei salamatkustaja ole kyydissä=D

Mammutti kirjoitti...

Maria ja Rantapuikko; Tuo kissa on mahdoton kassien, laatikoiden yms. käyttäjä. On se yrittänyt mennä pieneen käsilaukkuunkin, hassu hölmö! Jakke on isokokoinen ja painoakin on 7 kilon paikkeilla, joten vahingossa kukaan ei sitä kasissaan kanna. Ja pahvilaatikot ne vasta hauskoja on, kun siellä maatessa voi samalla silputa reunaa ja saada ison kasan siivottaa mammalle parissa minuutissa...