torstai 4. joulukuuta 2008

Pusseja jouluun!

Osapussikatsaus vuorossa:
Joulukorien ja lahjapaperien sijasta Korvatunturille lähtee pehmeitä pussikoreja. Vahän Tilda-kirjasta kurkkasin mallia ja lähdin muokkaamaan omaa pussistoa. Osassa tukihuopa kovikkeena, osassa vain pahvi pohjalla ja osassa vanua. Vanu osoittautui mielestäni parhaaksi vaihtoehdoksi. Vielä pitää ommella pussi poikineen, kun vaan ehtis.
Tästä päästäänkin jo joulukiire-osioon. Eli kiire ja stressi kaiken ehtimisen suhteen on jo saapunut nurkan taakse, kun vaan sais sen pidettyä edes siellä. Kokemuksen mukaan se kuitenkin joku kaunis päivä pääsee livahtamaan oven raosta sisään...

Joulukorttien (edelleen kuvaamatta) säkkikangasta jäi palanen, joka sitten päätyi pussiksi ruudullisen puuvillakangas kaverinaan. Nää on mun mielestä ehdottomasti jouluisimmat pussit.

Ruutukangas, valkoinen puuvilla vuorina, vanu välissä ja rusettinappikoriste. Tähän sisään kynttilää, sinappia yms. jouluista, niin varmasti "söpönen" joulukukan korvike.

Tavallista nopeampia blogikierroksia olen nyt nyt tehnyt ja kommentoinut normaaliakin vähemmän. Kuitenkin monissa blogeissa on ollut ihania jouluun liittyviä tekemisiä, jotka sitten jääneet alitajuntaan ja sieltä pyrkiivät ulos useimmiten keskellä yötä... Tässä tulisi kaikille bloggaajille kiitos ihanista vinkeistä, joulukalenteeista yms.
KIITOS!

Ei kommentteja: