torstai 25. joulukuuta 2008

Tapanin iltaa ja arvontavoittoja

Joulun ensimmäisistä päivistä selvitty hyvin. Pukki kävi ja toi runsaasti lahjoja, niin lapsille, kuin aikuisillekkin. Minä sain myös käsityölahjoja, lankaa, lankaa ja lankaa sekä runsaan valikoiman nappeja ja ompelujuttuja. Lapset ja lapsenlapset olivat selvästikin olleet kilttejä viimevuonna, koska pukki to mukanaan kaikille paljon, paljon lahjoja. Tänään eli Tapaninpäivänä hajaannuimme tahoillemme ja minä tyttöjen kanssa saavuimme perinteisesti Lempiksen ja miehensä luokse jouluvierailulle.

Ennen joulua voitin parissakin blogiarvonnassa ja kuvasin paketit ennen joulua ja vihdoin esittelen ne:
Yläkuvan voitto on Saaralta, kaksi kerää Sonjaa ja ihanaa Polkkaa, josta jo ehdin miettiä Hellulle liivihametta. Kiitokset vielä kerran!

Täti Sinisen paketista paljastui ihanan joulunpunaista Lanettia, nuppineuloja ja pitkään haaveilemani rullamittanauha (joka kiinnosti muitakin, esimerkiksi mummin Mikeä kovasti, joten piilotin sen ihan vaan omaan käyttööni. Isot kiitokset Täti Siniselle!

Nyt on jo pientä käsityötä melkein valmistunut ja paljon, paljon suunnitelmia mielessä.
Hyvät välipäivät!

1 kommentti:

RANTAPUIKKO kirjoitti...

Joulu täälläkin on sujunut rauhallisesti. Puikkooihin en ole vielä koskenut... tänään aloitan taas ne puuhat.... Hyviä välipäiviä sinulle=D