tiistai 20. tammikuuta 2009

Huiveja ja muuta höpinää!

Pipo ja huivi setti Multimohairia (kulutus 150g yhteensä), mallineuleena vanha tuttu Feather and Fun Scarft. Huivissa 60 silmukka ja vitosen puikot, hatussa 90 silmukkaa ja myös vitosen puikot. Setin hyvät puolet: Kevyt ja pehmeä, värit menee ihanasti . Huonot puolet: Jotenkin liian hempeä ainaskin mun makuun.
Muuten ihan kiva ja ok. Eiköhän tällekkin setille löydy käyttäjä joskus, menee lahjuslaatikkoon odottamaan jatkoa...

Hatun kavennukset sävelsin omasta päästä, eli ihan mutu tuntumalla neulomisen edistyessä tehty. Lopputuloksena kavennukset menee melkeinpä kauniisti.

Ja tässä eilen illalla tikuteltu toinen kappale Kevätpäiväntasausyllätyshuivia. Minähän heittäydyin suuruuden hulluksi ja päätin tehdä samantien kaksi yllärihuivia yhtäaikaa. Tässä lankana Pirtin ohut villalanka suklaanruskeana.
Toinen vihjekkin on juuri ilmestynyt, joten kukaan ei varmaan arvaa, mitä meillä kudotaan tänäiltana!?!

Ja sitten taannoisen Lempiksen ja miehensä Hiirolan reissun langat perhepotretissa. Erityiskiitos lankojen tuojalle! Langat tuotiin ihan perille asti.
On siinä taas säkillinen ihania lankoja odottamassa puikoille pääsyä. Mulle on juhlaa saada säkki lankoja eteeni ja sitten kaataa lattialle ja hypistellä, haistella (joskus varmaan musta tulee niin höperö, et alan maistella...) ja lankoja. Ekat rukkaset jo ehdin tuosta oranssi-vihreästä hahtuvalangasta kutoakkin, odottaavat pesukoneeseen huopumaan pääsyä. Ja se yllätyshuivilankahan on edessä keskellä.

Eipä tällä erää kait muuta asiaa, joten ei kun kutomaan!
Hyvää viikon jatkoa!

3 kommenttia:

MarjutJ kirjoitti...

Huivi-myssy-setti on tosi kaunis. Väreistä minulle tulee kevät mieleen:)

Lettu kirjoitti...

Kaunis on tuo huivi ja myyssy :)
Ihana kasa lankaa *virn*

RANTAPUIKKO kirjoitti...

Arvailit minun huivini lankaa sivuillani...
Joo, kyllä se on Pirtin Kehräämön karstalankaa.. Hyvin tunnet langan=D