perjantai 2. tammikuuta 2009

Illan pikapostaus


Ei ehditty huppupäähinettä tänään kuvata. Lähdimme heti aamusta vanhimman tyttären kanssa "isoihin kauppoihin" ja iltapäivä oli jo pitkällä, kun raahauduimme kotiin väsyneine, mutta ah, niin onnellisina hyvistä ale löydöistä. Lankaa ei kyllä ostettu yhtään kerää, harvinaista!
Uuden vuoden molemmin puolin olen uusinut astioita ja tänään jatkui sama tahti. Muutama ale-vaate lapsille eksyi myös mukaan, mutta tosiaan astiapainotteisella linjalla olin. Tytär osti itselleen takin ja kevääksi ulkoilupuvun, sekä tietysti lapsille leluja ja vähän vaatteitakin. Rankkaa hommaa tuo shoppailu kyllä on. Eipä tänään muuta sitten tehtykkään, kun ruuat ja pikaiset siivoukset. Ai niin, mummin Miken lapaset rukkasten alle valmistui, kuvaamaan en niitä ala, kun ovat tummansiniset ja peruslapaset.
Nyt sitten menossa keittiön kaappien siivous, että saa uudet astiat käyttöön ja tunnustan kyllä, että kaapit muutenkin kaipaavat siivousta ja järjestelyä.

Käsityöaiheiset lahjat kuvasin Teille näytettäväksi. Lahjoista löytyy kaikki, mitä tarvitsen: Materiaaleja, lankaa, paljon ihania erilaisia nappeja ja nippeleitä, kuminauhaa jne. Sekä käsitöiden oheistarpeita: konjakkia, kipulaastareita kipeille nivelille ja kukkavasara. Hauskin paketti tänäjouluna oli konjakkipullo lankakerien välissä. Läheiset ovat siis muistaneet minua loistavasti. Kiitokset näistä ja kaikista muista lahjoista!

Huomenna kuvataan ihan varmasti, nyt kaappien kimppuun.
Hyvää viikonlopun alkua!

1 kommentti:

TiinaR kirjoitti...

Mukavaa alkanutta vuotta!