perjantai 16. tammikuuta 2009

Kiitokset Neulojaiselle!

Jo eilen piti tulla kiittelemään Neulojaista paketista, vaan meillä nettilinja tökki ja huippu hidas ja mulla vähän aikaa, joten luovuin suunnitelmasta ja yritän nyt uudemman kerran blogata.
Taannoin onnistuin voittamaan hänen blogiarvonnassaan ja paketti tuli perilla. Ja millainen paketti, jo posteista eroittui ihana vaaleanpunainen paketti, arvatkaa vaan, kuka repi paketin kiireellä auki...
Paketissa oli valitsemani käsityöpussi, jonka nauhan ihana harmaan sävy vei sydämeni. Lisäksi oli Maijaa valkoinen ja harmaa, josta Neulojainen ehdotteli sukkia itselleni, itse aloin lkyllä miettiä lapasia ja langathan sopivat täydellisesti pussukan väreihin. Virkattu heijastinkukka tuli sopivasti koristamaan käsilaukkuani, viimetalvena kudottua huovutettua, joka kaipasikin koristetta. Laitan kuvaa, kunhan saan kassinvaihdon tehtyä...
Kaiken kruunasi ihana kortti, jonka kirjoitus ja ajatus lämmitti mieltäni päivän piristyksen lisäksi.
Kiitokset vielä kerran!


Tämän viikon Pääasioihin ainoana (ainakin näillä näkymin) menee tämä pipo. Kaverisynttäreille menossa pipo, sekä yllätys, yllätys Siili-lapaset. Lankana tummansininen (kamera ei millään suostunut kuvaamaan oikeaa väriä) Isoveli, kokonaiskulutus n. 200g.

Yllätysnutun ehdin jo tehdä, mutta se ansaitsee ihan oman bloggauksen, joten siitä sitten enemmän. Ja Hellun Polkka-hame osottautui sopivaksi (lainasin naapurin lasta kokeiluun). Joten Polkkasetti valmiina, kunhan joku ompelee napit paikoilleen... Siitäkin siis lisää jatkossa.
Ja Kevätpäiväntasausyllätyshuivin ensimmäinen vihje neulottu. Mitenkähän mun pitäis tuo nappi asiasta laittaa ja mihin? Ilmeisesti sivupalkkiin, kunhan keksin miten. Tämä kun on ensimmäinen yhteisprojekti, enkä osaa vielä "käyttäytyä".

Aurinkoista viikonloppua!

Ei kommentteja: