lauantai 10. tammikuuta 2009

Pääasiat yhdessä!

Tällä viikolla on pipoiltu Pääasioihin neljä pipoa. Kolme Mario-myssyä ja pojalleni mukaillun Jacques cuesteau pipon Isoveli langasta. Mukailu siitä, etten voinut tulostaa ohjetta ja illalla myöhään kone oli kiinni ja muistikuvan mukaan tein kavennukset, että näin.

Eilen illalla pistin puikoilla Polkaksi. Ja ihastuin lankaan ja hauskaan kuvioitumiseen. Illalla tai siis yö oli jo pitkällä ja minä en meinannut malttaa lopettaa, vaan hoin itselleni "vielä kerros" ja sitten nukkumaan. Onnkes mä olen äiti ja saan neuloa vielä kerroksen, jos haluan. Vai mitä? Seuraavassa bloggauksessa aiheesta lisää...

Niin ja ne ompeluprojektit on vieläkin suunnitteluvaiheella, inspiraatiota odotellessa ollaan ompelematta mitään. Josko illan myötä jotain pientä vaikka ompelis ja sais "putken päälle". Alkuvuoden ompelut on ollut korjaus yms. projekteja, fleese-pukua lukuunottamatta. Kankaita vähän hypistellyt ja suunnitellut malleja, eli kyllä se jonain kauniina päivänä putkikin lähtee käyntiin.

Lauantai-illan rattoisaa jatkoa!

4 kommenttia:

EVA K. kirjoitti...

Komeita pipoja onkin syntynyt; meilläpäin on ollut mahtavat piposäät :=).
Nyt pitäisi ruveta täyttämään lupausta eli se nutun ohjeen lähettäminen. Haluatko sen ihan oikeassa postissa vai sähköpostina? (Netissä en viitsisi julkaista).
Skannaamaan pystyn vain töissä, joten maanantaihin menee joka tapauksessa.
Minäkin muuten sain polkkaa joululahjaksi, mutta en ole vielä ehtinyt kokeilla sitä.

Inkeri kirjoitti...

Oletpa tehnyt ahkerasti pipoja.

MarjutJ kirjoitti...

Kivoja pipoja olet tekaissut:)

Typy kirjoitti...

Kiitos mallini valinnasta. Pääasioista löytyi jo monta Cousteauta, sinun etunenässä. Ihania juttuja uudelle vuodelle!