tiistai 13. tammikuuta 2009

Polkka-takki

Polkka-takki valmistui sunnuntaina ja jouduin hakemaan siihen toisen kerä Polkkaa, eli ihan kerä ei riittänyt. Takki on pingoituksessa, josta olisi saanut takista parempia kuvia, vaan salama vääristää tuon värityksen totaalisesti, joten tähän ryttykuvaan tyytyminen. Kuvasta näkee, kuinka hauskaa kuviota lanka tekee neuleeseen. Todellinen koukuttaja lanka Polkka on. Kudottava *vielä kerros*, että näkee millaista kuviota nyt tulee ja sen jälkeen toistaa * *.

Ja koska jouduin ostamaan uuden kerän ja tietenkin se piti käyttää hetimmiten. Niinpä tein takille kaveriksi Polkka-hameen. Hame on vielä päättelemättä, koska haluan testata mallin oikealla lapsella. Onneksi naapurissa on kutakuinkin Hellun kokoinen tyttö, jota voin käyttää mallinukkena (eikä tyttö vielä osaa pistää hanttiin mallin hommissa). Kuvia lupaan sitten ottaa koko setistä hyvissä valaistusolosuhteissa.

Eilen illalla aloitin "yllätystä" ja erittäin koukuttavaa sellaista. Asiasta lisää jatkossa...

Hyvää viikon jatkoa!

5 kommenttia:

MarjutJ kirjoitti...

Onpa nätti! Minulla on myös kerä Polkkaa, mutta vielä on mietinnän alla, mitä siitä tekisin:)

RANTAPUIKKO kirjoitti...

Ihana takki. Polkka on tosi kiva lanka minustakin ja tuo punainen on niin kaunis väri =D

Omppumato kirjoitti...

Ihana neule!
Polkka on minustakin mukavaa lankaa :).

NEULOVA ÄITI kirjoitti...

Polkka on kyllä ihanaa lankaa, vajaan kerän kuluttaneena sanon..
Ymmärrän kyllä mitä tarkoitat.. ne kerrokset vaan on tehtävä.. siihen jää koukkuun. Kaunis on tuossakin takissa tuo Polkan raidoitus. :)

Samalla tavalla ähersin siililapasteni kanssa - ompelin kiinni sen sivusauman.. ja en kyllä niin kovasti tykkää siitä. Mielessä kävi, että tekisin suljettuna neuleena ja pörrölankaa vain joka toinen kerros ja kiepauttaisi jotenkin langan aina takaisin alkuun sillä pörröttömällä kerroksella. Eihän ne langat sitten sieltä seasta näkyisi kai päälle päin.. kai.. en tiedä oliko mitenkään järkevästi selitetty.. :DDD
Selitys ei ole mun laji!

Mammutti kirjoitti...

MarjutJ; Kiitokset ja varoitus: Kun alat neuloa Polkkaa, niin se koukuttaa...
Rantapuikko ja Omppumato; Kiitokset ja koukussa Polkkaan ollaan...
Neulova äiti; Kiitokset vastauksesta. Minä ymmärsin kyllä selityksesi, ihan hyvin selitetty. Minä olen miettinyt kaikenlaisia virityksiä Siileihin, että pääsis ompelemasta. Jos vielä joudun tekemään (Tangot on multa loppu), niin jotain kyllä kokeilen ja kertoilen sitten, kuin kävi...