perjantai 23. tammikuuta 2009

Punaista puikoilla!

Toinen Yllätystakki valmistui nopeaan tahtiin. Tämä vielä näitä kokeiluvarsioita,lankana Seiskaveikan jämiä yhteensä 150g ja nelosen puikot.
On kyllä niin koukuttava malli, että oksat pois...

Nämä Hattivatit (eli ratsastushanskat) tehty Isoveljestä (varsi) ja Corttinasta (huopunut osa), koko isompi tytön käsi. Hattivatit on myös hauskoja kutoa ja takuullä lämpimiä käyttää ja sekin noissa huovutetuissa on hyvänä puolena, että pysyyvät sisältä kuivina kosteissakin oloissa. Enimmäkseenhän täällä etelässä taitaa tarvita suojaa kosteutta ja tuulta vastaan, pakkaset harvinaisempia.

Kevätpäiväntasausyllätyshuivin kakkosvihjeen tein ensimmäiseen huiviin (yllä, harmaasta Pirtin karstalangasta) heti tiistai-iltana. Kuvat minulla surkeita, mutta monissa blogeissahan on kauniisti otettuja kuvia pingoitetusta huivinalusta, joten kaikki tietänevät, mistä on kyse. Tuo harmaa huivin alku on jotenkin "rouhean" oloinen, tulee mieleen Eemelistä Liina-piika. Taidan tykätä huivista jo tässä vaiheessa.

Toiseen huiviin toisen vihjeen vuoro oli keskiviikkoiltana (mahtaakohan enää seuraavan vihjeen ehtiä neuloa illassa!). Kaunis ja jotenkin "hienostuneen" oloinen tuntuu tämä huivin alku olevan.

Ja nyt puikoilla punaista palmikkoa tulollaan. Tarkoitus tulla lahjaksi, joten ei tästä tällä erää enempää...

Perjantain loppukevennyksenä hra Palokärki (ja kun sanoin herraksi, niin joku lintuihminen tietenkin kertoo tämän olevan rouva, minä juuri ja juuri tunnistan muutaman pihassa vierailevan linnun, joten korjauksia otetaan vastaan), joka pitää huolen pihan kantojen paloittelusta.

Hyvää viikonloppua!

3 kommenttia:

MarjutJ kirjoitti...

Huh, kun olet nopea! Minulle noiden tekemiseen kuluisi varmaan koko kuukausi:) Mutta kauniita ovat kaikki.

-maria- kirjoitti...

"Hattivatit" saavat minut kerta toisensa jälkeen hyvälle tuulelle! :)

RANTAPUIKKO kirjoitti...

Hyvät viikonloput sinullekkin...
Nuo hattivatit olivat kivat=D