perjantai 30. tammikuuta 2009

Vilkas viikko!

Viikko vierähtänyt bloggaamatta, mutta nyt on hyvä syy: Hellu ja mummin Mike (sekä äitinsä) viettivät viikon mummilassa talvileikkejä leikkien. Ei mummi ehtinyt paljon koneella olla, muuta puuhaa riitti senkin edestä.
Jonkinverran ehdin neuloa. Sen edellisen bloggauksen punaisen valmiiksi (lisää siitä sitten, kun työ on luovutettu eteenpäin) ja Kevätpäiväntasausyllätyshuivin kolmos vihjeen ensimmäiseen huiviin valmiiksi ja toiseenkin melkein valmiiksi. Huiveistakin lisää, mutta kauniita huiveja näyttää tulevan...
Napit siirrän mekosta ylöspäin, niin on suht sopiva ja villatakissa kasvunvaraa.

Neiti Hellu elää hyvin äitiriippuvaistaelämänvaihetta, osaa sanoa voimakkaalla äänenpainolla "ätii syliii" ja käveleekin, jos malttaa lattialle siirtyä sieltä äidin sylistä. Vähän mallihommia kuitenkin suostui tekemään, eli edellisten postausten vaatteita kuvailtiin.
Polkka-setti osoittautui reiluksi kooltaan (kuten oli tarkoituskin, ajatuksella, että mahtuisi vielä ensi syksynäkin).

Ensimmäinen yllätystakki vuorossa sovituksessa. Äitinsä ihastui näihin yllätystakkeihin ja ihan kivaltahan tuo päällä näyttää.
Hellu ei kommentoinut vaatteita millään muotoa.

Toinen yllätystakki, juuri sopivan kokoinen. Hellun äiti tykkäsi tästä niin paljon, että kysyi, saako Hellu takin. Tottakait Hellu sai takin ja tänään se sitten pakattiin Hellun laukkuun mukaan... Mallista vielä sen verran, että hihat on tässä takissa juuri ja juuri sopivat lyhytkätiselle Hellulle. Ajattelinkin tähän kutoa myöhemmin resorit, jos takkia muuten käytetään.

Loppukevennyksenä blogikissa Jaken nykyinen lempipaikka. Tietokone lämmittää selkää ja modeemit niskaa, vielä printteri niskatyynynä, niin mikäs on kissan maatessa!

Hyvät viikonloput!

4 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Pikku-likkahan poseeraa kuin Milanon mallit :D Ihania neuleita ihanan lapsen päällä.

Mä Samulle oon tehny 1 takin (60 cm) ja siitä ei ees ole kuvaa kun ei keretty ku muutaman kerran pitää enkä sillon ees ollu aktiivineuloja. Sit 1 tossut, 1 pipon, 2 lapaset ja 1 villasukta. Nii ja 2 kauluria.

Nyt ajattelin panostaa omaankin lapseen (LOL) ja tuloillaan on Mambo-takki ja 100 cm neulepaita Tahitista on suunnitteilla.

Pehmoelukoita Samu on kyllä saanut, et ei ihan ilman ole jäänyt :D

RANTAPUIKKO kirjoitti...

Malli on ihana =D tietysti myös neulee mitä hän sovitteli:)

RANTAPUIKKO kirjoitti...

Kirjoitus virheitä iskee.. tarkoitin tietysti että neuleet ovat myös nättejä....

EVA K. kirjoitti...

Olipa kiva nähdä yllätysnutut lapsen päällä, minulla ei ole vielä sitä iloa ollut. Hyvin istuvat, ja kiva, että äitikin niin piti niistä.
Olet kyllä tehokas, tuo punainen villatakkikin tuntui syntyneen tuosta vain... Kyllä kelpaa tuollaisia synttärilahjoja saada!