keskiviikko 25. helmikuuta 2009

Lanka loppui, mut ei se mitään!

Kevätpäiväntasausyllätyshuivin vihje 6a julkaistiin maanantaina (ja minä odotin vihjettä, kuin lapsi joulua!) ja kiireellä aloin neuloa kakkoshuiviani (se ainoa pitkä pyöröpuikkoni kun oli kakkoshuivissa kiinni edellisen vihjeen jäljiltä). Puoleenväliin vihjettä neulottuani tajusin, ettei laankani tule riittämään edes tämän vihjeen loppuun. Lisälangan saaminen oli epävarmaa ja huivi kuitenkin jo isokokoinen, joten annoin periksi ja päätin lopettaa huivin sopivaan kohtaan. Viimeinen pitsikerros huivissa on 203. Pääteltyäni huivin totesin sen todella upeaksi, eikä harmittanut langan loppuminen enää ollenkaan.

Kuvassa huivi on ennen huuhteluainekylpyä, kylpy ja pingoitus vain lisäsivät huivin kauneutta. Lisää huivista, sitten kun saan pois pingoituksesta ja ulkona otettua kuvia. Sen ensimmäisenä aloitetun meinaan kyllä tehdä ihan ohjeen mukaan.

Kiitokset Päivi upeasta ohjeesta!

Aurinkoista päivää!

7 kommenttia:

Sinikka kirjoitti...

Upean näköinen huivi:)

Kirsi kirjoitti...

Upean näköinen huivi!

MarjutJ kirjoitti...

Onpa kaunis!

Päivi, Lankakomero kirjoitti...

Ole hyvä! Hyvältä näyttää noinkin!

Villa Lankala kirjoitti...

Upea huivi:- Perässä tullaan

Mammutti kirjoitti...

Kiitokset kommenteista!
HUivi on nyt pingoitettu ja se on todella kaunis. Yritetään päästä ulos kuvaamaan huivia pian...
Täällä on vanhin tytär lasten kanssa, joten vauhtia piisaa...
Hyvää viikonlopun alkua!

RANTAPUIKKO kirjoitti...

Innolla odotan huivista lisää kuvia..näyttää todella kauniilta. Oma huivini on vielä hivenen kesken, kun purin sen ihan kokonaan välillä nyt teen juuri 5 vihjettä. Yritän saada ohjeen kiinni tänä viikonloppuna.. katsotaan onnistunko.