maanantai 20. huhtikuuta 2009

Hellehame Hellulle!


Eilen illalla iski inspiraatio ommella pieni hamonen. Inspiraation lähde oli vuoden takainen Ottobre, jonka sain tilauksen kylkiäisenä. Kiitokset Ottobren tilaamisesta Lempikselle, joka mua lahjoi lehdellä. Alkuperäinen tarkoitus oli ommella jotain jo päivällä, vaan vasta iltasella ehdin istahtaa. Eipä tuommoisen hamosen tekemiseen kauaa mene, kun vaan saa aloitettua. Kokoa hameella on 80 cm. Sikäli kiva malli, ettei siinä ole nappeja, neppareita tai vetoketjua, eli nuo kuminauharypytykset olalla joustaa ja hamonen sujahtaa nopeasti päälle. Ja yo-yo piti tietenkin edustaan vääntää, kun Hellu niistä kuulemma tykkää.
Hellu kun on aika vauhdikas tyttö ja pukemisen pitää olla nopeaa... Ja aika kuluu edelleen nopeaan, suorastaan kiitää...


Ensimmäisen Calorimetryni kudoin eilen. Ihana ja nopea malli, näitä teen lisää... Lankana tässä oli Sorbet, jota kului lähestulkoon kerä eli 50 grammaa, puikkokoko oli 4 mm. Lankakomeron Päivin hienojen kissamallien innoittaman Jakke esittelee Calorimetryä kuvassa. Jakkea sinänsä ei kaulajutut häiritse, hänellä on jouluisin kulkuskauluri ja juhlissa tietenkin "kissanmirri" eli pieni tummansininen rusetti.

Tänään on vielä ilma ollut suorastaan jäätävä, kuitenkin tuuli on tainnut iltapäivän aikana vihdoin lauhtua, josko huomenna voisi ulkoilla ilman pelkoa, että tuuli vie mukanaan... Ja viikonlopuksi lupaillaan jo todella lämmintä, toivottavasti ennusteet pitää paikkansa.

Kevätkutomisiin!

3 kommenttia:

MarjutJ kirjoitti...

Söpö mekko ja loistava malli calorymetryllä.

Villa Lankala kirjoitti...

Taas on ompelukone surissut ja puikot kilisseet:-) Jälkeläinen blogissaan paljasti sinulla olleen syntymäpäivän ja ihanan lahjankin oli jälkeläinen sinulle neulonut:-)
Paljon onnea synttärisankarille!

Matleena kirjoitti...

Onnitteluhalit sankarille!

Kyllä olet taas surauttanut ihanan mekon Hellulle! On niin kaunis, että minä pitäisin seinaäälä koristeena. ;D