tiistai 7. huhtikuuta 2009

Ja näin heiluu helmat...


Sunnuntain juhlissa mekko oli Hellulle sopiva ja neiti tepsutteli ympäriinsä helmat heilahdellen!
Muutenkin juhlat olivat onnistuneet. Niin, itselläni oli siis puku samasta kankaasta kuin Hellulla, malli tosin hivenen "aikuisempi", eli uuden Ottobren malli 16 ja siihen Revontulihuivi harteille. Mekkojen ompeluhan sai innostuksen nimenomaan tuosta huivista, johon sopivan väristä mekkoa ei kaapista löytynyt, mutta kangas löytyi. Yrittelen vielä kuvata niitä yhdessä, juhlissa kamerallani olevissa kuvissa ei oikein onnistuntutta otosta ollut.

Ja sunnuntai oli päivä, jolloin en kutonut yhtään silmukkaa!

Maanantai-iltana jo jaksoin puikkoja alkaa heiluttaa, mutta neulottuani n. 25 cm takakappaletta (lahja liivi olisi tarkoitus tehdä, joten en kuvia ja enempiä puheita vielä pidä), totesin työstä tulevan liian leveän ja harmissani päätin säästää purkamisen tiistaille.

Tiistai tuli ja kuume kanssa! Onneksi sain lääkkeellä kuumeen nousun pysähtymään, mutta alkuillan makasin sohvalla, enkä jaksanut edes purkaa. Loppuillasta olo hivenen parani (lääkkeiden ansiosta) ja jaksoin purkaa edellsen illan kutomuksen ja sainpa uuttakin vähän aloitettua. Se "hyöty" purkamisesta oli, että päädyin toisenlaiseen, mielestäni kivempaan malliin ja sainpa vielä neronleimauksen pieneen, mutta hauskana pitämääni yksityiskohtaan. Mutta näistä sitten enemmän tulevaisuudessa...
Parasta tiistaissa oli blogivoittopaketin Sykeröitä ja Silmukoita blogista. Valitettavasti mulla on kuvien siirrossa kameralta pientä teknistä ongelmaa, mut pian saanen kuvaakin paketista.


Tänään olo on vielä kurja, mutta jossei taas tarvi alkaa purkamaan (toivottavasti ei), niin jaksaisi edes puikkoja heilutella muutaman kerroksen...

Kutomisiin!

6 kommenttia:

Villa Lankala kirjoitti...

Ihana neiti ja niin on mekkokin:-)
Paranemisia sinulle!

ullapulla kirjoitti...

aivan ihana tyylilyyli! upea mekko!

MarjutJ kirjoitti...

Todella tyylikäs pikkuneiti! Paranemisia!

Inkeri kirjoitti...

Toipumista! Ihana prinsessamekko

RANTAPUIKKO kirjoitti...

Kylläpä mekko sopikin hyvin pikkuprinsessalle=D Paranemisia.....

Matleena kirjoitti...

Voi harmi, kun sairastuit. Mutta jospa se olisi lyhyt tauti ja mensisi siis pian ohi. Lähetän sinulle paranemisenergiaa! ;)

Kylläpä on soma mekko soman tyttösen yllä! ;) Aivan syötävän ihana! <3