sunnuntai 19. huhtikuuta 2009

Viima toi takatalven!


Pikainen päivitys hulinan keskeltä! Kyllä täällä käsitöitä tehdään ja eilen illalla valmsitui puikoilta yksi tunika, ajattelin pistää sen ensin pesukoneessa pyörimään ja pingoittaa vasta sen jälkeen. Jälkeläinen kutoo parhaillaan sohvalla ja pikkuiset touhuaa lattialla, eli meillä on vauhdikasta eloa. Päiväuni aika alkaa jo olla ja minun tarkoitus ommella sillä aikaa... Eilen olin neljän neidin kanssa teatterissa ja meillä kaikilla oli hauskaa. Harrastusmenot alkaa olla tytöillä kiireimmillään ja pitäisi olla monessa paikassa yhtaikaa, huh. Mitenkähän saisin kloonattua itseni, niin ehkä ehtisi enemmän...

Blogeissa olen pikapikaa piipahtanut, ihania käsitöitä valmsitunut monella suunnalla. Kommentteja en ole ehtinyt kirjoitella, vaikka mieli tekisi. Vaikka eihän oikeasti kommentin laitto kauaa kestä. Yritän ryhdistäytä!

Kuvan villatakki jo viimekuussa valmistunut, Plumasta omalla mallilla 4,5 Adeilla tehty koko n. 120 cm ja menee lahjalaatikkoon ensitalvea odottamaan...

Äsken kuvailin ulkona muutaman käsityön, kiire lopettaa tuli, kun sormet meni heti kohmeeseen ja tuuli nappasi kuvattavat mukaansa. Ihan eilisen veroinen tuuli ei ole, mutta hyvin, hyvin kylmä on. Loppuviikolla luvattu lämpenevää, toivottavasti ennuste pitää paikkansa.

Hyvää sunnuntain jatkoa ja alkavaa viikkoa!

7 kommenttia:

Kirsi kirjoitti...

Aivan ihana villatakki!

Villa Lankala kirjoitti...

Kaunis takki:-)

RANTAPUIKKO kirjoitti...

Villatakki on kaunis,, ihana lahja jollekin=D
Täälläkin on kylmä viima vaikka aurinko paistaa. Hyvää alkavaa viikoa sinulle =D

Esikko kirjoitti...

Kauniin nutun olet taas tehnyt. Saatiin muuten se ohjain pleikkariin vävyn langolta tänään.

Matleena kirjoitti...

Kaunis jakku jollekin pikkuneidille! ;)

Meillä tuli äsken taivaan täydeltä lunta ja maa meni valkoiseksi. Nyt satelee vain vähän.

MarjutJ kirjoitti...

Onpa kaunis takki! Täällä on myös tuullut niin, että katto kolisee. Odotan todella lämpimämpiä ilmoja.

Mammutti kirjoitti...

Kiitokset kommentoijille!
Joskohan tämä "takatalvi" alkaisi olla talttunut ja kevät ottaisi voiton. Meillä ei tuuli nyt tuulleelta suunnalta kovin paljon kattoa pääse paukuttamaan, sen sijaan kaikki lehdet ja roskat kerää kuistille ja ulko-oven avatessa sieltä tulee ensin roskakuorma sisään.