sunnuntai 10. toukokuuta 2009

Arvonnan tulos...


Äitienpäivä alkaa jo olla lopuillaan, hauska päivä oli meillä kaikilla, Jälkeläinen soitti äsken, että olivat päässet kotiin. Kiitoksia heille vierailusta ja kivasta päivästä. Laitellaan myöhemmin kuvia ja kertoillaan päivän tapahtumista, nyt täällä ollaan väsyneitä (tai ainakin minä) ja tehdään iltahommat loppuun ja sitten nukkumaan.

Arvonta suoritettiin juuri ennen Jälkeläisen perheen lähtöä ja onnettarena toimi mummin Mike. Olin laittanut arvonnan kommenteista numerolaput kulhoon ja sieltä Mike otti yhden numerolapun meidän muiden toimiessa virallisina valvojina. Poika aukaisi itse lapun, jossa oli numero 20, kommentin oli jättänyt Heidi Kutomus blogista. Onnea Heidi!
"Ympäri mennään, yhteen tullaan" tunne tuli, sillä voitin hiljattain Heidin arvonnassa Vironvillaa, josta tein ihan itselleni Revontuli-huivin.

Kiitoksia kaikille arvontaan osallistuneille ja pullon salaisuuden selviämistä auttaneille ja seuranneille. Aletaan olla jo lähellä salaisuuden selviämistä. Toivottavasti huomenna ehdin olla koneella pidempiä hetkiä... Nyt niihin iltahommiin ja nukkumaan, tai sitten sohvalle hetkeksi kutomaan. Hyvät yöt!

Aurinkoista alkavaa viikkoa!

1 kommentti:

Heidi kirjoitti...

Iih, ihanaa :) . Onnettarelle kiitokset. Vitsit kun tulikin hyvä mieli tästä :) .