sunnuntai 31. toukokuuta 2009

Kuuman päivän ilta!

Kyllä on helle hellinyt Mammuttia (ja muitakin) tänään. Pihalle lähdin puikkojen ja langan kanssa jo aamusta. Ja kun puikkoja oli muutama tunti heiluteltu, oli vuorossa pihahommat. Istuttelin kukkia, siis toteutin yhtenä iltana iskeneen idean. Vanha muurikan pohja odotteli kohtalon kouran heittoa roskiin, vaan minäpä kannoinkin sen kukkapenkissä olevan vanhan kannon päälle ja reunoille kiviä, keskelle multaa ja kukkia sekaan. Erittäin persoonallinen ja sekamuotoinen "kukkapenkki" sai näin yhden takuulla persoonallisen lisän... Sitten auton pesua, joka oli tosi hyödyllinen homma, kun on taas keltaisena siitepölystä, höh. Nurmikon leikkauksen jälkeen vielä vähän puikkojen heilutusta. Tytöillä oli viilennyksenä uima-allas, jossa ahkerasti käytiinkin. Ja arvatkaapa, minkä värinen on Mammutin nahka nyt!?!

Yhtenä iltana surautin yläkuvan hellemekkosen (kokoa 110 cm) kummitytölle. Tällä mallilla tehtyjä mekkoja meidän tytöt tykkäsi pitää helteillä.


Uskokaa tai älkää, nämä on sammakot!
Kudottu osuus oisko ollut maaliskuussa ja eilen tökin silmät. Sammakot tehty jalan kokoon 26.


Eilen illalla ompelin pikapikaa Hellulle hellemekon. Ihan simppeli trikoomekko tyyliin "wash and go". Toivotaan helteitä ja lämpimiä päiviä riittävän tänä kesänä...


Essujen rivistö pihalla perjantai-iltana. Näitä tytöt piirrelleet opettajille yms. Eilen oli haikea kevätjuhla. Molempien pienten opettajat lopettavat tässä koulussa, oli "meille mieluisat" opet ja lasten lisäksi minuakin harmittaa. Harras kesätoive meillä on, että saadaan hyvät ja opettavat opettajat syksyllä tytöille. Hyvät todistukset kotiin kannettiin ja heti heitettiin lomatunnelma päälle. Ihana viikonloppu ollut!

Aurinkoista viikonalkua!

9 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Kaunis tuo hellemekko, ja sammakot on söpöt! :)

Seijasisko kirjoitti...

Kivoja juttuja, mutta noi tossut on kyllä tosi hauskat!

Omppumato kirjoitti...

Ihanat sammakot!

Aurinkoista viikkoa sinullekin!

MarjutJ kirjoitti...

Söötit sammakot ja ihastuttavia kesämekkoja!

Quickstep kirjoitti...

Olet ollut ahkera. Mä viherrän. Mun pyhäpäivä meni varjossa läähättäen. Raskain homma, jonka tein, oli neulominen. Siinäkin hiki pukkas.
Söpöset nuo sammakkotöppöset.

Matleena kirjoitti...

Miten sinä jaksoit eilen touhuta noin sellaisessa helteessä! ;) Mukavan näköinen tuo kummityttösi mekko vaikka on yksinkertainen niin malli ja tuo edelleisen päivityksen Lady on ihanan värinen! :)

Toivotaan suloisen suven jatkuvan!

WeirdRockStar kirjoitti...

Poika kommentoi kuinka on " ihan pakko saada " kanssa sammakkotossut. Asia ymmärretty.
Olisiko hänen värinsä sävyä * jokirapu, paikoin häivähdys purppuraa * ..?
Itse olisin moisesta altistuksesta jo tiputuksessa...
Olet hyvin rohkea!

Christina kirjoitti...

Vautsi kun paljon valmista. Nuo sammakot on hauskat!

Mammutti kirjoitti...

Sammakot kurnuttavat kiitokset kivoista kommenteista!