sunnuntai 24. toukokuuta 2009

Tyttö kuumalla katolla ja harjoituspaitoja!


Sunnuntain ensimmäinen aamuherätykseni oli klo 4.28, eli kissan aamuruokintaan nousu. Ulkona oli jo sen näköistä, että luvassa kaunis sunnuntai päivä. Ja niinhän tästä tulikin, aurinko paistaa ja pitäisi ulkona tareta ilman villasukkiakin. Saattaa olla, että iltapäivällä minut löytää ulkoa kutomassa...
Eilisen päivän nautin yksin olosta ommellen ja kutoen, kotitöihin en koskenutkaan. Onnistuin hajasijoittamaan lapset metsiin, eli partio/vartioleirejä oli. Tänään sitten tuleekin kotiin väsyneitä tyttöjä, tai sitten aurinko antaa lisävirtaa tyttöihin.


Eiliset ompeluhommat on vielä salaisia, joten niistä ei kuvia vähään aikaan. Sen verran kerron, että ihana ompeluhomma on ja koukuttaa kummasti koneen ääreen.
Viimeviikolta laitellaan kuvia tyttöjen "harjoitus" paidoista. Tuota kaulan röyhelörypytystä harjoittelin, nimenomaan siltä kannalta, että miten sen saa kauniisti pysymään päällä. Samalla tytöt sai paidat, joita kenties käyttäävätkin...

Loppukevennyksenä tyttö kuumalla katolla!
Viimelauantaina oli myös lämmin päivä ja nuorimmainen kävi katon tarkistuksen suorittamassa. Nuorimmaisen tuntevat lukijat, tietävät millainen vauhti/energiapakkaus tyttö on, joten katolla olo on ihan "normaalia". Tyttö itse halusi, että kattokuva laitetaan tänne blogiin.
Muuten, Jälkeläisen perheessä vieraili vatsatauti ensimmäistä kertaa. Vatsataudit on sitten inhottavia vieraita, onneksi siellä alkaa nyt jo olla kaikki kunnossa.

Aurinkoista sunnuntaita!

4 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Onpa niin tyttömäisen ihania rimpsupaitoja! :) Ei sentään kuopuksesi kiivennyt röyhelöissään tuonne katolle! ;D

Sinulla onkin ollut varmaan tuottoisa päivä eilen, kun olet siellä saanut yksin surrata koneellasi ja muutenkin huseerata aivan rauhassa! ;)

Quickstep kirjoitti...

Ihani hetkiä omassa rauhassa ja käsitöitä tehden. Autuutta.

MarjutJ kirjoitti...

Sinulla on ollut tosi unelmapäivä: ei kotitöitä vain käsitöitä:)

Mammutti kirjoitti...

Matleena, Quickstep ja MarjutJ;
Oli ihana päivä, huusholli levällään kankaita, kaavoja jne. Sunnuntaina sitten tuli arki vastaan ja imuria sai heiluttaa aktiivisesti, jotenkin täällä oli roiskaisempaa kuin normaalisti, olisko noi harrasteet pöllynneet...
On kyllä kiva välillä levittäytyä kankaineen, eikä tarvi kasailla kesken homman pois.