torstai 28. toukokuuta 2009

Virallinen paita!

Taannoin poikani ottama virallinen kuva päätyi t-paitaan. Kuvaan poika lisäsi blogin tiedot, eli nyt mulla on virallinen blogipaita, jihuu!
Tämän tein näillä printtipapereilla, jotka silitetään vaatteeseen. Ei ihan siististi onnistunut, mutta kelpaa. Aiemmin olen "painanut" mustalle pohjalle tarkoitetulla paperilla ja mielestäni ne onnistui paljon paremmin. Ihan kivoja ja nopeita hommia. Samalle tulostusarkille poikani laittoi myös omaan paitaansa tarkoitetun kuvan.
On jotenskin makee olo tuota paitaa katsellessa. Joskohan joku täällä blogissa käyvä vaikka tunnistaisi minut paidasta...

Ja taas eletään opettajien muistamisen aikaa. Laitan jo nyt nuorimman opettajalleen tekemän paidan kuvan, oletan, ettei opettaja täällä käy. Nämä etunimen kirjaimista tehdyt jutut on hauskoja. Jollei kuvasta selviä, niin TIMO nimestä tulee: Tehokas, Iloinen, Mukava ja Osaava. Ja paitahan vielä silitetään, samalla kangastussien värit kiinnittyy, oli vaan pakko napata heti kuva piirtämisen jälkeen.

Ja olisi lankapulaa, Jälkeläisellä nimittäin. Novitan PALMAA vaaleanpunaista jos jollakin pieni nyttönen olisi ja raaskisi luopua siitä, niin ottaisi yhteyttä Jälkeläiseen tai minuun. Viimeksi käydessään annoin Jälkeläisen matkaan loput vaaleanpunaiset Palmat Lutu-pupun tekemiseen. Lanka loppui kesken, pupulta puuttuu vielä toinen korva ja häntä. Vyötettä ei enää ole tallessa ja lanka on muutaman vuoden marinoitunut kaapissa, eikä värjäyserällä muutenkaan ole väliä, harvoinhan pupun korvat täsmälleen samaa väriä on, luulen niin ainakin...

Palaillaan!


8 kommenttia:

RANTAPUIKKO kirjoitti...

JUU, kiva on blogipaita..hihasta nappaan jos vastaan tulet tuo paita päällä..

MarjutJ kirjoitti...

Selvä, heti tullaan juttusille, jos tuo paita päällä kävelet vastaan:)

tuijam kirjoitti...

minulla on novitan vaaleanpunaista palmaa isompikin nöttönen!!! ja haluan siitä eroon...

tuija.marttinen@gmail.com

Irina kirjoitti...

Mukavan näköisiä paitoja!

Irina kirjoitti...

Voi,voi, enpä osannut laittaa osoitettani tuonne bloggerin puolelle!Tämä kuitenkin taitaa onnistua!(Sori tämä sekoilu!)

Mammutti kirjoitti...

Kiitokset paidan kehuista, tosiaan napatkaa kiinni, jos näette...
Tuijam; Iso kiitos, ilostutit Jälkeläisen lisäksi myös minut.

Mammutin jälkeläinen kirjoitti...

Tuijam, paljon kiitoksia! Olisi harmittanut jos olisi pupu kesken jäänyt, tuosta langasta tulee niin syötävän näköinen pupu!

Quickstep kirjoitti...

Kiva on tuokin Lady. Ei, kyllä mun on nyt ryhdyttävä samaan hommaan. Olen tuota mallia miettinyt pitkään. Tämän hetkinen neuletyöni kun jäi jumiin. Siitä blogissani enemmän... pöh.