keskiviikko 27. toukokuuta 2009

Voikukkia!

Neiti Voikukka, eli kummitytön kesäjakkunen valmistui viimeviikolla, eilen ompelin napit ja kuvasin. Kuvassa mukana oletettavasti tällähetkellä (siis eilen illalla) ainokainen voikukka pihasta. Aktiivista pihapuuhailua alkuviikko ollut.
Jakun koko on n. 110 cm ja aloitettu ylhäältä Helmiksen silmukkamäärien mukaan. Lankana Marinea kaksinkertaisena, kaikki loput keltaiset kaapin pohjalta eli 350 grammaa ja 4,5 mm Adit puikkoina.
Keskeneräistä takkia sovitin tytölle (muka jollekkin muulle teen, tais tyttö kuitenkin arvata sen saavansa) ja silloin yläosa oli hyvänkokoinen hoikalle tytölle. Katsotaan millainen takki on, kunhan on syntärikaffilla käyty.


Todistusaineistoa siitä, että pihalle on ainakin istutettu kukkia.
Aurinkoista loppuviikkoa!

9 kommenttia:

Seijasisko kirjoitti...

Tosi sievä takki pikkutytölle.<3

Matleena kirjoitti...

Nätti takki pikkutytölle! :) Minulle ainakin meni täydestä, kun olin 7v ja äiti teki joulun alla villatakkia minun kokoiselle serkkutytölle. Yllätys oli täydellinen, kun jouluaattona avasin pakettia! ;D Muistan kuinka kadehdin serkkutyttöä jo etukäteen, kun saa niin kauniin villatakin. ;DDD

Mari kirjoitti...

Ihana takki!

Omppumato kirjoitti...

Ihana kesäjakku. Hienosti onnistunut.

MarjutJ kirjoitti...

Ihana voikukkatakki! Meillä ei ole vielä kauheasti istutettu mitään.

Helmis kirjoitti...

Tosi nätti on takki!!
Kiva kuulla, että silmukkamääristä oli vähän apua :).

Christina kirjoitti...

Kerrassaan on suloinen!

Quickstep kirjoitti...

Kyllä on nätti neuletakki, kuin karamelli .)

Mammutti kirjoitti...

Kiitoksia ihanille kommentoijille!
Ja kerrotaan, että nyt meidän pihassa todella kukitaan, eli pari päivää sitten ajettu nurmikko täynnä voikukkia! Niitä istuttelemiani kukkasia puolestaan tuuli pöllyytti eilen aikaslailla.