maanantai 29. kesäkuuta 2009

Aurinkoista viikkoa!


Ruusu kaikille Teille ihanille blogiystäville!

Muistatteko tämän ruusunnupun, siitä kasvoi kuvan ruusu. Kuva on otettu tosin viimeviikolla, juuri ennen taudin iskua Mammuttiin. Tauti on periaatteessa voitettu, mutta voimat hävinneet jonnekkin salaperäiseen paikkaan. Mitään en ole jaksanut tehdä tai lähteä mihinkään. Ulkona olen jo sen tään ollut ja ilmat onkin niin ihania! Pikkuisen pieniä käsitöitä olen jo aloitellut, joten eiköhän sitä tästä vielä...
Kuvia ei otata, kämera lähti vaeltamaan Lappiin, eli toiseksi nuorin vaeltaa siellä vartionsa kanssa. Jännitellyt olen, ettei vaan tauti olisi tarttunut. Pidetään peukkuja, että tyttö pysyy terveenä! Kuumeen jyllätessä veljeni kävi hakemassa nuorimmaisen Lempiksen luo. Hiljaista täällä siis toipua on ja pakollisia kotihommia ei ole. Ompelukonekkin houkuttelisi, paljon ihania kankaita odottaa käsittelyä ja päähän iskee idea poikineen. Muuten, tuo ideatulva on hyvä asia sairastaessa, aivot jotenkin alitajunnassa toimii. Jotenkin pitäisi ideat kirjata, ettei pääse unohtumaan, kun taas alkaa toiminta. Ideatulva on toki alkanut vyöryä vasta nyt, kuumeessa ei sentään ideoita tullut.


Loppukevennyksenä kysymys, kuka kävi täällä?
Kuva siis myös viimeviikolta.

Pysykää terveinä ja nauttikaa kesästä!

6 kommenttia:

tuijam kirjoitti...

Kuvan autossa näyttäisi olevan Kiviset ja Soraset ajelulla.

Quickstep kirjoitti...

Hienoa, että voimat palaavat. Kun on neuleisiin jo jaksanut tarttua, alkaa olla voiton puolella :)
Mulla on kans kuumeisena kummallinen idea-aivoriihi pyörimässä. Kaikkee mahdollista neuleisiin liittyvää hyrrää silloin pääkopassa.
Kannattaa laittaa kaikki hienot älyn väläykset muistiin, ettei ideatulvassa pääse unohtumaan mitään tärkeää.

Eila kirjoitti...

Kiva että tauti on talttunut, pikkuhiljaa siitä virkistyy.
Onko autossa pupunpapanoita vai soraa????

Christina kirjoitti...

Toipumista! Ei oo nuo vissiin rusinoita.

MarjutJ kirjoitti...

Ihanaa, että tauti alkaa helpottaa! Vaaleanpunainen auto - onko Barbie käynyt kylässä?

Mammutti kirjoitti...

Kiitokset paranemiskommenteista, kyllä täältä vielä noustaan...
Kuvasta kaikki on oikeassa. Kyseessä Barbin auto, ikää toistakymmentävuotta ja tai aikoinaan olla letkuohjattava. Sisällä en muista omien tyttöjen sillä leikkineen juurikaan ja sitten ajan myötä muutti leikkimökkiin. Hellu sen sijaan on ottanut auton ahkeraan käyttöön. Pitkät ajat laittaa sinne soraa ja ottaa pois, ei siis kyydissä ole rusinoita, eikä papanoita. Ilmeisesti he ovat sitten Kiviset ja Soraset ajelulla.
Tänään jo sain viimeisteltyä neuleita ulkona, kun jaksais vielä pingoittaa.
Aurinkoa ja lämpöä kaikille tasapuolisesti!