tiistai 7. heinäkuuta 2009

Höpölöpöt!

Ollaanpa nyt aktiivisia ja laitetaan toinenkin bloggaus tällepäivälle, kun koneella notkun, pakastemaissit niskassa. Maisseja sulattelen niskassa, kun tuo päänsärky kiusaa (tulee vasemmalle puolen päätä ja on niskasta lähtöisin). Niin ja ruokana tänään maissia, perunoita ja suppiskastiketta, viimevuoden satoa. Jokohan kanttarellejä voisi alkaa etsiä? Mutta asiaan:

Höpölöpöt, kuvassa oikealla alkuperäiset Jälkeläisen omat Löpöt Miraakkelin mallistosta kahdeksankymmentä luvulta ja vasemmalla Höpölöpöt Mammutin mallistoa viimelauantailta.
Tykkäsin mallista silloin aikoinaan ja useammat Löpöt oli meillä, kävivät kaikki neljä tyttöä läpi ja nyt sitten jo seuraavalla sukupolvella menossa.
Höpölöpöihin piirsin kaavan alkuperäisestä mallista, pikkusin levensin mallia tosin ja vähän näihin lyhensin, nuo alkuperäiset Löpöt on kooltaan 90 cm. Jälkeläinen itse valitsi kankaan, joka muuten on samaa ohutta puuvillaa, kuin tässä mekossa.
Ja kuvassa housuissa olevat pilkut ovat vettä, alkoi juuri sataa, kun kuvasin. Ja täällä sataa parhaillaankin.


Hellu ei niin kovasti vielä välitä muotikuvauksista ja sovituksista. Tässä ainoa julkaisukelpoinen kuva sovitusvaiheesta. Höpölöpöhöpölöpö hoki Hellukin jo samantien! Hellusta on muutenkin tullut höpöttäjä, puhetta tulee paljon ja jopa minä ymmärsin aika paljon. Kaunis kesäpäivä, Höpölöpöt jalkaan, niin mikä on Hellun ollessa!


Kattokaas, miten korkealle Henkka on kiivennyt!


Ja mitä isoveli edellä, sitä Hellu perässä!

5 kommenttia:

Marleena kirjoitti...

Kivat on höpölöpöt, sekä vanhat että uudet. On kiva kun löytää mallin,joka kestää vuosikymmenet.

Pienillä pojilla taitaa olla geeneissä kiipeämisvietti. Niinhän se tasapainoilu kehittyy, kunhan saavat kokeilla rajojaan. :-D

Quickstep kirjoitti...

Hauskat löpöt. Söpöt. Malli hellyyttävä puuhatessaan muuta kuin poseeraamista ;)
Rohkeat puunvaltaajat.

intsu kirjoitti...

Hienot höpölöpöt! Pakko oli kommentoida,kun ne on niin nostalgiset. Minunkin parilla nuorimmaisella 1980-luvun alkupuolella syntyneillä.

Heli kirjoitti...

Tulin poikkeamaan blogissasi vastavuoroisasti :o)

Ihania vaatteita lapsilla. Hmm..hyvä tapa sulattaa pakasteet. Itsellänikin joskus niska-hartia seutu vaivaa varsinkin ommeltuani paljon mutten tota olekaan kokeillut.

Äipän touhut kirjoitti...

Täällähän on kauniita neulomuksia ja muutakin. tuo harmaanvalkoinen kissa toi mieleeni meidän edesmenneen Kissun. Vierailenpa toistekin.