maanantai 6. heinäkuuta 2009

Leirikassi

Viikonloppu oli täynnä tohinaa, lapsia ja lapsenlapsia tuli ja meni. Jälkeläinen perheineen oli siis meillä viikonlopun ja Lapinvaelluksella ollut tyttö kotiutui perjantai-iltana, vaellus oli mennyt hyvin ja tyttö oli tyytyväinen matkaan. Nuorin kotiutui eilen Lempiksen ja miehensä luota. Kiitokset omasta ja tytön puolesta näin bloginkin kautta "Kissakakskuuseen".
Viikonlopun tohinoiden viimeinen tohina oli leirikassin ompelu.
Nuorimmat tytöt lähtivät jo tänään aamusta seuraavalle leirille, ehkä jotenkin voisi kuvailla liikkuvaisiksi noita tyttöjä...

Kunnollisten tilavien matkakassien ompeluprojekti on suunnitteilla ollut pitkään ja eilen illalla sitten päätin aloittaa. Kassi on "samaa sarjaa" näiden syksyllä ompelemien kassien kanssa.
Noissa aiemmin tehdyissä kasseissa ollut iso kauppakassi on ollut meillä syksystä asti kauppakassina.


Päällikangas tukevaa "markiisimaista" kangasta, vuorina ohut ulkoilupukukangas ja nuo aplikoidut kukat lähes "retro"kangasta kaapinpohjalta. Vetoketjun pituutta en tajunnut mitata, ainakin 80 cm pitkä on. Kassi on kooltaan SUURI (olis tietenkin voinnut mitata, jos olisi tajunnut). Kassi valmistui yhdeksän jälkeen illalla ja samantien toiseksi nuorin pakkasi tavaransa sinne, autoon viedessä kuvasin kassin ja samalla kissa karkasi pihalle ja yritin käyttää häntä kuvausapuna. Kokoa kuvannee parhaiten se, että kaikki leirikamat on kassissa kuvassa, makuupussi, tyyny, saappaat, sadevaatteet, muut vaatteet jne. Eikä kassi ole edes täynnä, eli hyvin onnistui suunnitelma kassista, johon mahtuu kaikki leirikamat!
Seuraavaksi ompelen itsellenikin lomakassin ihan vaan kaiken varalta, jos lomalle lähden...

Hyvää viikon alkua!


2 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Ihana kassi! :)

Matleena kirjoitti...

Onpa hyvä kassi! Nättikin somine kukkineen! Ja kokoakin kuulostaa olevan riittävästi! ;)