sunnuntai 2. elokuuta 2009

Bolero ja metsähousut!


Kesäkuulla on näköjään tein tämän boleron, äkkiä aika menee.
Bolero neulottu vuosikertalangasta (joku Novitan puuvillasekoitelanka, josta aikoinaan paljon tuli neulottua). Malli tuo niin usein käyttämäni ylhäältä alas ja vähän pitsiä helmaan. Kukkanen virkattu ja langan värinen helmi keskelle. Koko n. 150 cm. Loppusijoituspaikka bolerolla vielä epäselvä, eiköhän tuo paikkansa löydä.
Kuvaajana poikani, kiitokset!


Pojalleni ompelin "metsäänmeno" housut kalareissuille.
Kaavan pohja jokin vanhempi SK, mallia muokkailin pojalle sopivaksi. Housuissa ylhäällä vetoketjutasku, sivussa reisitasku ja polvissa laskokset ja toiselle sivulle ompelin vielä lenksun, johon saa tavaroita roikkumaan. Kankaana Luhdan kosteuden kestävä ulkoilukangas.

Näin on elokuun ensimmäinen viikonloppu lopuillaan. Aika menee niin nopeasti nykyään. Tänään saatiin sadekuuroja auringonpaisteen väleissä. Aamupäivällä kävin vadelmia poimimassa. Vähän siivoilua ja leivoin kanttarellipiirakan suolaiseksi palaksi ja mustikkavadelmapiirakan makeaksi herkuksi, molemmissa maistuu syksy.

Hyvää viikonalkua!


6 kommenttia:

Mammutin jälkeläinen kirjoitti...

Kyllä on veikan kelvannut metsään lähteä. :)

Vesimies#neuloo kirjoitti...

Kyllä on kauniin värinen bolero,ja kivat metsä/kalareissulle housut.
Kyllä työt kivasti paikkansa löytävät.

Tupuna kirjoitti...

Nättejä vaatteita!

MarjutJ kirjoitti...

Kiva bolero ja tosi käytännölliset housut! Tuo alemman kirjoituksen huivi on myös upea; on minulla myös toteuttavissa.

H-K kirjoitti...

Hienoja töitä! Huivin mallin pistinkin korvan taakse, koska se on tosi sievä. Kyllä bolero paikkansa löytää, koska väri on herkullinen. Kyllä se on niin, että kala syö paremmin, kun on uudet housut ;)

rebekka42 kirjoitti...

Kaunis bolero !!