keskiviikko 12. elokuuta 2009

Farkkupalaa ja kummitusnapit!

Kaunis kiitos tunika/pusero kommenteistanne!
Se hassu hahmo edellisen bloggauksen viimeisessä kuvassa on saanut lisä piirteitä ja on jo tutumman näköinen. Parhaillaan makaa hivenen kosteana vielä pingoituksessa, joten säästetään paljastus seuraavaan kertaan.

Farkkupalat ne alkoi taas vaatia seuraansa ja tein pienen penaali/pussukan, sekä aiemminkin nähdyn kassin kanssa samanlaisen "kauppakassin". Sitten aloin ihan viattomasti tehdä kassia hirsimökillä ja katselin kahta valmista isoa palaa ja ne alkoikin vaatia kavereita vierelleen ja kuinka ollakkaan, nyt kasa isompia paloja odottelee yhdistymistä ja jonkinasteinen peitto/suoja tai jotain vastaavaa on tulossa.
Todettakoon vielä kerran, etten minä tilkkutöitä ala tehdä, tää on ihan muuten vaan tämmönen pieni kokeilu...


Uudessa Ullassa Kummituskukat houkutti kokeiluun.
Kerästä mohairlankaa syntyi kuitenkin kummitusnapit. Huivin päästyä puikoilta kokeiltiin sitä toiseksi nuorimman tyttären ja kaverinsa kanssa. Tytär ehdotti heti siihen nappeja ja kummallekkin tuli heti samat napit mieleen.
Malli on monipuolinen, itse seurasin sitä vain osittain ja neuloin työn periaatteella kerä loppuun.
Huivi on kokoa nainen ja mallityttö kuvassa vähän "leveilee", että saatiin huivin oikeampi malli esiin. Kiitokset mallille!


Ja vielä huivi takaa.
Mihinköhän mä vielä päädyn näiden huivien kanssa...

Nyt puikoilla toiseksi nuorimmalle pitkä villatakki (puuvillaa) vanhan kaupasta ostetun mieleisen takin isompaa versiota yritetän tehdä. Malli ja väri on tytön omaa suunnittelua. Ensimmäisen illan neulomista esiteltyäni tytölle (vajaa 10 senttiä alaosaa), tyttö ihmetteli, että noinko vähän vasta valmiina ja kysyi: Montako viikkoa meinaat tehdä sitä? Krhm, pitää pistää varmaan turbovaihde puikkoihin.

Kutomisiin!

8 kommenttia:

Pirena kirjoitti...

Voi kuinka kaunis tuo edellisen postauksen pusero onkaan. Puhumattakaan noista huiveista. Täytyypä tarkemmin tutustua blogiisi, vaikka olen joskus kurkkaillutkin.

MarjutJ kirjoitti...

On se hyvä, etten oikein ehdi tehdä ns. tarpeellisten lisäksi paljon muuta (tiskirättejä ei lasketa), muuten meilläkin kaikki paikat pursuisivat huiveja. Kaunis on tämäkin huivi nappeineen!

Matleena kirjoitti...

Ja taas kaunis huivi! Minä en lakkaa ihmettelemästä tuota sinun tahtiasi, millä näitä käsitöitä siellä valmistuu. Mutta se kai on niin kuin kerran entisessä elämässäni olen todennut, että siinä missä minä vasta mietin jonkin tekemistä, niin toinen tekee jo sen. ;D Ihana on saada katsella tekemisiäsi! :)

Omppumato kirjoitti...

Kaunis huivi!

nirunaru kirjoitti...

Kaunis huivi. Ei naisella ole koskaan liikaa huiveja, laukkuja, kasseja eikä koruja :)

Sartsa kirjoitti...

Ompas täälä oltu ahkeria! Ja kauniita töitä. Penaali on pirtsakka. Tuunausinto alkaa taas heräillä...

RANTAPUIKKO kirjoitti...

Pidän kovasti noista sinun farkkukasseista. Minäkin olen törmännyt tuohon kummitushuiviin ja sinun omasi on kaunis =D

Helmis kirjoitti...

Hyvältä näyttää taas farkkuompelukset. mä en vaan vieläkään ole saanut omia farkkukankaitani kaivettua esille. No, jospa sitten, kun eskarilainenkin poistuu muutamaksi tunniksi talosta, nyt on aika lailla tekemisen tarpeessa, kun kaikki kesän ajan seura on koulussa :). (Tai sitten laitankin eskarilaisen farkkuhommiin...?!)

Pitsipusero/tunika on tosi kaunis myös!!