maanantai 31. elokuuta 2009

Perheenlisäystä ja arvontavoittoa!


Viimeviikolla perheemme kasvoi (ainakin tilapäisesti) kahdeksalla pikkutassulla. Yläkuvassa neiti Soodi tekee temppuaan ensimmäsitä kertaa minulle. Eli kuvaa kun aloin ottaa, niin joka kerta nosti käpälät ylös. Muuten Soodi on kissoista arempi, siltikin hyvin ihmisystävällinen ja päivä päivältä rohkeampi ja alkaa jo olla tottunut meihin.

Sonffi puolestaan on poika ja aivan mahdottoman ihmisrakas kissa. Rapsuta mua, kehoittaa Sonffi ja mehän rapsutetaan. Molemmat kissat ovat hyvin siroja, verrattuna meidän Jakkeen. Jakke-"eno" on ottanut perheenläykset hyvin vastaan. Vähän alkuun on "kaapin paikan" hakua ollut, nyt jo aletaan olla sopeuduttu kaikki. Kissathan on entuudestaab tuttuja, Soodi ja Sonffi ovat tehneet muutaman päivän vierailuja toki tänne.

Me kaikki olemme aivan myytyjä näihin ihaniin kissoihin!
Jatkossa tässä blogissa tuskin enää näkee käsitöitä, miten niitä voi tehdä, jos pitää kahta kissaa yhtaikaa silittää...


Onni suosi minua Rätei ja Rääsyi blogin arvonnassa.
Näin ihanan palkinnon sain jo viimeviikolla, mut enhän mä mitään ehtinyt blogata, kun piti rapsuttaa, tiedätte ketä. Hauska sattuma tuossa paketissa on iso nenä/kuono, sellaista hain vuosi sitten, muttei löytynyt kuin pieniä ja mulla pyöri idea, jossa tarvitsen isoa nenää. Nyt otan idean uudestaan käsittelyyn, kun nenä tuli.
Kiitokset!

Hyvää viikonalkua!

8 kommenttia:

MarjutJ kirjoitti...

Ihania rapsutettavia! Hauska tuo 'ethän vaan kuvaa mua, nostan tassut eteen' -asento.

villasukkajalka kirjoitti...

Oih! Meille on tulossa kuukauden päästä kaksi oranssia kissanpentua :).

Eila kirjoitti...

Ihanat kissat! Meillä kaikki tykätään ihan hirveästi kissoista, mutta lasten allergioiden vuoksi piti luopua jo vuosia vuosia sitten kissoista!

intsu kirjoitti...

Suloisia kisuleita,valloittavan ihania!

H-K kirjoitti...

Kyllä noita vekkuleita rapsuttasi ihan mieellään, koska ovat niin suloisen näköisiä :)

Christina kirjoitti...

Hih, en ole vielä blogissanikaan paljastanut, mutta meillekin on tulossa "perheenlisäystä". Pientä vaaleanoranssia poitsua ootellaan.

Mammutti kirjoitti...

Kiitoksia kissojen ja omasta puolesta!
Villasukkajalalle ja Christinalle onnittelut jo etukäteen! On nuo niin kertakaikkisen ihania kissoja, että on onni saada pitää niitä.

Omppumato kirjoitti...

Ihanan suloisia kisuleita!