perjantai 11. syyskuuta 2009

Farkkupalaa!

Kiitos kaikista lonkan paranemis toivotuksista!
Ikävä tosiasia vaan on, että lonkan lisäksi myös kylki sai kunnon tärskyn ja tämä yhdistettynä vanhoihin vaivoihin sai Mammutin hiljaiseksi. Tai no, ei nyt hiljaiseksi, mutta aikalailla paikoillaan pysyväksi. Nyt itsestäkin tuntuu sen verran pahalta, etten riskeeraa yhtään, vaan elän ihan hissunkissun. vähään aikaan ei mennä metsään, ei siivota, eikä tehdä juuri mitään. Silloin kun säryt antaa, niin heiluttelen puikkoja. Eniten harmittaa oikeastaan se, että ilmat olisi kauniit ja metsässä mahdottoman paljon sieniä...

Kertaus on opintojen äiti, eli farkkupalaa ajalta ennen metsälentoa:
Yläkuvassa lempilaukkumallini "olalle heitä". Vuorina vanha vieraslakana ja sisäpuolla taskuna farkkujen takatasku. Itsellä ollut aktiivikäytössä samanlainen ja tykkään siitä. Voi käyttää shoppailulaukkuna tai tarvittaessa kassiin mahtuu esim. ruokaostoksia kutakuinkin samanverran, kuin kaupan muovikassiinkin. Ja niin ihana malli ommella. Aika monta samanlaista on jo täälläkin nähty.


Myös vanhaa tuttua kauppakassimallia. Samanlainen molemmin puolin ja pohjassa levennysmuotoilu (jos joku tietää tuon pohjamuotoilun virallisen nimen, niin kertoisitko) ja yläosa vähän kapeampi, joten tavarat pysyy kassissa autossakin. Vuori sama kuin edellisessä, samoin tasku. Niin ja molemmissa sisäpuollella myös lenksu farkusta, siihen voi sitten kiinnittää avaimet tms.

Uusi kauppakassi malli, yksinkertainen suora "ihan vaan kassi". Ulkopuoli molemmin puolin samanlainen.

Sisäpuolelta kuvaa. Tässä mallissa vuori lähtee heti ylhäältä, noissa muissa on farkkua myös yläkaitaleen sisäpuoli. Vuorina verho ja tasku farkuista, tietenkin. Tässä kassissa tein siksakit punaisella langalla.
Älkää vaan kysykö, mitä mä teen näiden kassien kanssa!


Ja meikkilaukku tai oikeastaan kosmetiikkalaukku. Kokoa on sen verran, että pullot mahtuu pystyyn ja sisällä sekä ulkona taskut molemmin puolin. Vetoketju ja tuo pohjamuotoilu. Vuorikankaana sama kuin edellisessä kassissa.


Ja seuraava meikki/kosmetiikkalaukku. Sisällä taskut, vuorina sininen ent. vieraslakana, vetoketju, pohjamuotoilu, hivenen edellistä pienempi.


Ettei menis ihan pussiin tämä bloggaus, niin Hellulle tuli puolihame farkkujen lahkeesta. Sarjassamme, pakko tehdä, kun koristenauha oli farkkujen lahkeessa valmiina...
Vyötärölle resori, jonka sisällä vielä kuminauha ja päiväkodin tätien työn helpottamiseksi helmaan kirjoitin koneella Elina.

Monta ideaa farkkupalojen tekemiseen olisi päässä, nyt vaan ei istuminen tee yhtään hyvää, joten yritän malttaa mieleni. Mutta kun taas pystyn, niin kyllä farkku palaa...


Loppukevennyksenä tunnelmakuva sängystäni eilen illalla, kun meinasin mennä nukkumaan, vaan sielläpä Sonffi jo nukkui.

Hyvää viikonloppua ja turvallisia metsäretkiä!

5 kommenttia:

Villa Lankala kirjoitti...

Farkku palaa!!! Tuo edellinen noin kirjoittettuna taitaa kuvata tunnelmia siellä;) Hauskoja töitä:)

Suloinen petikaveri sinulla:)

Viikonloppuja!

Mammutin jälkeläinen kirjoitti...

Kylläpäs kisu osaakin ottaa rennosti :)

Matleena kirjoitti...

Voi surku, sitä lonkkaa ja kylkeä! :( Toivottavasti paranee pian, lähetän täältä parantavia ajatuksia sinne!Ovat ne kyllä niin makeen näköisiä nuo sinun kassit ja pussukat! ;) Minuakin jo alkaa mietityttään, löytyisikö täältä meiltäkin farkkuja ja omepelutaitoista ja -intoista tekijää kasseille. ;D

Flikka kirjoitti...

Pikaista paranemista lonkalle ja kyljelle! Kivoja kasseja, ja ihana kisu! :)

Quickstep kirjoitti...

Ja täällä näyttää jatkuvan "farkuille uusi elämä" projekti. Kivoja laukkuja ja kasseja olet ommellut.