tiistai 1. syyskuuta 2009

Sydän!


Mä mokasin eilen totaalisesti! Tärkein blogattavista asioista oli tämä sydän, jonka MarjutJ minulle myönsi. Puolustuksenani on nuo ihanat kissat. Mä olen ihan onnessani ja keskittymiskyvytön muuhun, kuin kissojen silittelyyn. Eli täällä eletään kissaelämää niin vahvasti, ettei kukaan usko. Jokapäivä pikkuiset tulevat rohkeammiksi ja näyttävät uusia temppuja. Soodi tekee tuota edellisen bloggauksen "käpälät naamalle" juttua ihan muuten vaan (ei kameraa, eikä ruokaa) ja se on kyllä kertakaikkisen mainio temppu. Eilen Sonffi aloitti puheenvuorojen pitämisen, illan maukui vaimealla äänellään (me ollaan totuttu Jaken ei niin hiljaisiin maukumisiin vain). Ja juttua piisasi pitkään. Ja jos joku vielä ihmettelee, miksen mä enää ompele, niin miten voi ommella jos pieni kissa on päiväunilla/iltaunilla ompelupöydällä...

Taas mentiin asiasta kissaan, krhm!
Tunnustuksesta kiitän ja kumarran Marjuttia ja haluaisin antaa takaisin Marjutille tietenkin, mutta myös kaikille Teille ihanille ihmisille, jotka käytte täällä! Koska kaikille Teille en voi erikseen laittaa, niin olkaa hyvät, tässä yhteissydän!

Sukkasatoon lähdin ensimmäistä kertaa mukaan, minä heiluttelen täällä puikkoja. Tarkoituksena tehdä huovutettuja tossuja joulua silmällä pitäen, lisäksi muutamat sukatkin voisin tehdä. Sukan tekoa testasin viikonloppuna tekemällä Jälkeläisen pojalle nimi-sukat. Hillokellarista tuli mieleen, että tänäsyksynä meillä ei hillota omenia, nämä omenapuut kun tuottavat satoa vain joka toinen vuosi ja viime syksy oli ennätyssyksy, kaikki puut niin täynnä omenaa, kuin olla ja voi. Toivotaan, että saadaan omenia vähän syöntiin ja leivontaan joltain jolla on satoa omenapuut tuottaneet. Tämä olkoon ihan vinkkinä niille jotka tuntevat... Viimesyksynä jaoin omenaa jalostettuna ja ihan omenana, joten nyt oltais ottopuolella.

Arvatkaas muuten, mitä mulla on sylissä? Sonffi kovasti kehräten. Yritän kirjoittaa yhdellä kädellä, ettei tulis keskeytyksiä silitykseen.

Ja vielä elokuun tilasto:
  • Valmet-liivi Filonaa 150g
  • Nimi-sukat Filonaa reippaat 50g
  • Virkattu Abba-tyylinen pipa Pehmo vauvaa reilu 50g
  • Pitkä villatakki Sorbettia 900g
  • Huovutettu saunahattu Cortinaa reilu 150g
  • Nalle Puh takki Osloa 300g
  • Kummitusnapitus Alize-mohairia 100g
  • Tunika/pusero Tenneseetä 550g
Yhteensä: 2 kg 250g neulottu.

Satoisaa sukkasatoa ja hyviä neulomishetkiä ja metsäretkiä!


8 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Kiitosta vaan nimettömästä sydämestä! ;D

Paljon olet ehtinyt tuhota lankaakin elokuussa, mutta kuinka paljon mahtaa painaa ne ompelukset! ;D Olet sinä tuottoisa immeine! Olenhan minä sen tainnut sanoa joskus ennenkin, mutta ne lakkaa ihmettelemästä tuota sinun tahtiasi.

Meillä paistaa ihanainen aurinko monen harmaan päivän jälkeen!

MarjutJ kirjoitti...

Huh, huh aivan uskomaton neulontatahti sinulla!

Omppumato kirjoitti...

Kiitos ihanasta sydämestä :).
Paljon olet ehtinyt neulomaan!

Mohariina kirjoitti...

On hurja vauhti kyllä tuossa neulonnassa, lomakuukautena olen tuollaiseen lukemaan saattanut päästä jos virkattu peitto on valmistunut ja lisäksi jotain muuta saman kuukauden aikana. Nostan hattua!

Tupuna kirjoitti...

Ompas tyttö laittanut puikot heilumaan! :)

Pirena kirjoitti...

Minä olen samaa mieltä, että kissojen yli ei ole mitään. Meillä on kaksi ja niin eri luonteisia kuin yö ja päivä. Onhan sitä kaikenlaista hulluutta ja meillä koko perhe. Eikä ole väliä kissa kuin kissa raitilla, kaikki pitäisi silittää.

Talutin kirjoitti...

Kiitos kommentista. Oikein yllätyin, kun heti oli joku käynyt kommentoimassa :D
Sulla on ihan hirvee neulontatahti ja kivoja valmistuneita :) Täytyy tulla uudestaankin tänne kylään taas.

Mammutti kirjoitti...

Kiitokset kommenteistanne!
Yllätyin itsekkin langankulutuksesta, kun on tuntunut, ettei mitään saa aikaan... Matleena on oikeassa, että painavat on olleet ompelukset. Farkku on painavaa materiaalia, huomasinpa sen taas tänään kantaessani kahta kasillista farkkuja, onneks oli lyhyt matka autolle. Ihana ystävä oli ne kerännyt.
Tänään ompelukoneella oli se tyttökissa eli Soodi, joten mulla on varamiehitys, eikun siis varanaisitus ompelukoneella.