tiistai 15. syyskuuta 2009

Toinen sisustuskisu!

Kiitokset edellisten bloggausten paranemistoivotuksista! Varovaisesti arvioiden olo on parempi ja yritän ottaa varovasti, ettei tule takapakkeja.

Viimeksi bloggasin yhteensopivan sisustuskissa Sonffin omassa tuolissaan (se on nyt hänen tuolinsa), myös Soodi osasi valita lempituolinsa olkkarista sävysävyyn. Eli tietsikkatuoli (musta) ja tyynynä mun "selkätyyny" (ruskea). Näillä kissoilla on loistava värisilmä, vai mitä sanotte!

Sitten olis pari kysymystä Teille lukijoille:
Ensinnäkin tetran ompeluohjetta etsin, semmoinen on joskus jollain ulkomaisella sivulla ollut, mutta sivu käsittääkseni poistunut. Jos siitä jonkinlainen kuva löytyy, niin onhan se helpompi, kuin lähteä summamutikassa kokeilemaan, varsinkaan kun mulla ei ole des mielikuvaa, mistä aloittais. Jos vaikka joskus farkkupaloista semmoista...

Toiseksi haen vinkkejä korsetin ompeluun, tarvikkeiden hankintaan. Tarkoitan sellaista vanhanajan nyöritettyä alusvaatetta. Kun tuota kylkeä on yrittänyt tukea erilaisilla systeemeillä ja hakashommat on aina väärillä kireyksillä. Keksimpä sitten tehdä kunnon korsetin vastaisen varalle ja sais olla muutenkin alaselkää tukeva malli. Luita en ole koskaan ommellut, eikä täältä niitä saa, joten jostain nettikaupasta tilattava, joten kauppoihinkin jos jollain on vinkkiä antaa. Kiitos jo etukäteen.


Loppukevennyksenä iltapesu!

5 kommenttia:

Mammutin jälkeläinen kirjoitti...

Voi kuinka ovat suloisia kisuja <3

Villa Lankala kirjoitti...

Mukavaa, että voit paremmin:)

Migreeni on hieman helpottunut.
Suloisia nuo kissat:) Tetranohjeesta en tiedä, mutta Susannan-blogissa (ent. Susannan käsityöt) on ollut paljon juttua korsetin tekemisestä ja paikoista joista tarvikkeita voi ostaa.

aurinkoista loppuviikkoa!

Marjut kirjoitti...

Kissat osaavat aina yllättää taidoillaan! Korsetin (tai minkään muunkaan) ompelusta en tiedä mitään, mutta saman ohjeen olisin voinut antaa kuin edellinen.

Sude kirjoitti...

Sullapas näkyy olevan taidokkaasti tehtyjä käsitöitä. En ole aikaisemmin käynyt, mutta täytyy ruveta nyt seuraamaan. Ja kissojakin on perheessä. Minkähän takia kaikilla neulomista harrastavilla on kissa tai useampikin. Siltä ainakin vaikuttaa, kun blogeja selailee. Minullakin ne viisi katin-roikaletta.

Mammutti kirjoitti...

Kiitokset kommenteista!
Luulen, että otan Susannaan yhteyttä ja kyselen apuja korsettiin.
Sude; OLen kuullut neulojien kissoihin syyn olevan siinä, että ne kehrää... Ja lankaahan ei ole koskaan liikaa.