keskiviikko 30. syyskuuta 2009

Viisi totuutta!


Sain Hepulilta tämän tunnustuksen ja siihen liittyvän viiden totuuden kortomisen.
Koska yhtään kissaa ei parhaillaan ole a) sylissä, b) näppiksellä, niin pitemmittiä puheitta asiaan. Ajattelin ensin laittaa "elämän totuuksia", mutta kun tämän olisi tarkoitus olla käsityöblogi (vaikkakin pikkuhiljaa muuttumassa eläimelliseen suuntaan), niin laitetaanpa sittenkin käsityötotuuksia:

1) Käsitöitä olen tehnyt niin pitkään kuin muistan. Varhaisimpia muistikuvia on sängyssä virkatut "patalaput", siihen sitten taisin iltaisin nukahtaa. Iästä ei ole musitikuvaa, mutta muovikassin, jossa virkkuita säilytin muistan hyvin.
2) Käsitöiden tekniikoilla ei ole väliä, kunhan pysytään pehmeällä puolella, eli vasara ei pysy kädessä ja jos pysyykin, niin peukalo saa sen tuta. Suurinta osaa tekniikoita olen kokeillut, niin langasta, kuin kankaistakin.
3) Neulominen eli kutominen (kuten meillä kutsutaan puikkojen heiluttelua) on kuitenkin lempilempilempi puuhaa.
4) Fysiikka, elikkäs kropan vaivat ja taudit asettaa nykyisin ihan liian paljon esteitä käsitöiden tekemiselle ja se on kova paikka minulle.
5) Valmiiksi saatu käsityö pieni tai iso ja itse tekoprosessi ovat elämäni suola.

Minun on hirveän vaikea valita blogeja, joihin jakaisin tämän. Ihailen ja nautin niin monien blogien lukemisesta ja monissa blogeissa käydessä tuntuu, kuin piipahtaisi hyvän ystävän luona. Te blogini lukijat: Olkaa hyvät ja ottakaa mukaanne tämä tunnustus!
Ei kommentteja: